Tuulettimet valolla - Zambelis | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Tuulettimet valolla - Zambelis

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu

Kategorian kuvaus

Mielessä tuuletinvalo kotiin? Tutustu valikoimaamme!


Tuuletinvalaisin yhdistää tuulettimen ja valaisimen, jolloin saat kaksi merkittävää etua samassa paketissa. Se tuo helpotusta kesän helteisiin, mutta myös talvella sille on käyttöä. Näin se tuo iloa ympäri vuoden. Koska tuuletinvalaisimessa on jo valaisin, et tarvitse toista valonlähdettä kattoon. 


Nyt saatavilla on myös LED-teknologiaa. LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Siksi LED-tuuletinvalaisin on kannattava hankinta. Valikoimastamme löytyy tuuletinvalaisin edullisesti.

Tuuletinvalaisimen pyörimissuunta

 

Kattotuuletinvalo tuo helpotusta kesän kuumuuteen ja vaikutuksen huomaa heti. Talvella tuuletin puolestaan auttaa säästämään lämmityskustannuksissa. Huomioithan, että asunnoissa, joissa on koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto, tuuletinvalaisin ei tuo näin isoa hyötyä. 


Talviaikaan anna tuuletinvalaisimen pyöriä pienillä kierrosnopeuksilla niin, että lavat pyörivät takaperin. Tällöin kattoa lähellä oleva lämpimämpi ilma pääsee laskeutumaan. Sen seurauksena lämpötila tasaantuu, eikä tilaa tarvitse lämmittää niin paljon. Tämä tuo säästöä lämmityskustannuksissa. Useimmissa malleissa on pieni kytkin, jolla vaihdetaan tuulettimen pyörimissuunta. Ennen ostoa kannattaa tarkistaa kyseinen malli, mikäli aiot käyttää tuuletinta myös talviaikaan. 


Hiljainen tuuletinvalaisin

 

Monet miettivät, miten hiljaisia tuuletinvalaisimet ovat. Yleensä ne ovat hyvin hiljaisia, jolloin niiden ei pitäisi häiritä normaalia elämää ja nukkumista. 


Tuuletinta ei kannata jättää päälle koko yöksi kesäaikaan, ainakaan täydellä teholla, jotta et heräisi seuraavana päivänä nenä tukkoisena. Tähän yksi ratkaisu on käyttää tuuletinvalaisin ajastimella. Tuuletinvalaisin kaukosäätimellä tuo lisämukavuutta käyttöön.

 

Tuuletinvalaisin asennus 


Tuuletinvalaisin kiinnitys tehdään yleensä keskelle kattoa, jossa on vapaa sähköliitäntä. Myös itse katto ja kantokyky on otettava huomioon. Lue käyttöohjeet ja seuraa niitä tuulettimen asennuksessa


Olipa etsinnässäsi iso tuuletinvalaisin tai pieni tuuletinvalaisin, tuuletinvalaisin musta tai tuuletinvalaisin valkoinen, tutustu valikoimaamme. Siellä on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva kattotuuletinvalo kotiisi. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja hanki hyvä tuuletinvalaisin jo tänään! Tuuletinvalaisin verkkokauppa on palveluksessasi.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i