Upotettavat kohdevalot - Paulmann | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 3

Upotettavat valot - Paulmann

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Uppovalaisimet täältä. Katso valikoima!


Jos etsit yksinkertaista, sileää ja minimalistista kattovalaisinta, olet oikeassa paikassa. Kattoon upotetut valaisimet valaisevat minkä tahansa kodin tilan kauniisti. Alasvalot sopivat hienosti yleisvalaistukseen ja muuttavat kotisi ilmeen tyylikkääksi. Ota huomioon tilan koko. Hyvin suureen tai korkeaan tilaan tämä ei ole välttämättä paras valaistusratkaisu, sillä uppovalaisimen valosäde ei ole niin leveä. Suureen tilaan toisenlainen kattovalaisin voi olla parempi ratkaisu tai voit laittaa useammat alasvalot kattoon. Valikoimastamme löydät uppovalaisimet myös settinä. Tämä on hyvä vaihtoehto, mikäli tarvitset siis useamman alasvalon. Samalla säästät rahaa. 


Uppovalaisimet sopivat hienosti myös kylpyhuoneeseen. Himmennettävä kattovalaisin luo tunnelmallista valaistusta. Kylpyhuoneen alasvalot löydät kylpyhuoneen alaslasketut kattovalot-kategoriastamme. 


LED-valaisimet


LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Ne ovat paras valinta ympäristön ja energiasäästön kannalta. Kaiken lisäksi LED-valot ovat mukavia käytössä, sillä ne eivät kuumene sekä syttyvät ja sammuvat välittömästi ilman turhauttavaa viivettä. 


Upotetut LED-valaisimet löytyvät valikoimastamme kahdesta kategoriasta: LED-riippukattovalaisimet ja riippuvat LED-kattopaneelit. Näin pääset hyödyntämään LED-teknologian tuomat edut ja nauttimaan tyylikkäästä valaistuksesta, jonka upotetut kattovalot tuovat. 


Laaja valikoima uppovalaisimia


Laajasta valikoimastamme löydät upotetut kattovalaisimet, kuten LED-riippukattovalot, riippuvat LED-kattopaneelit, ripustettavat kattovalot 12V ja ripustettavat kattovalot 230V.


Löydä kotiisi sopiva uppovalaisin. 

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i