Varavirtalähteet ja virtapankit | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Virtapankit

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laadukkaat virtapankit ─ ratkaisu laitteiden lataukseen


Kuinka monta kertaa on käynyt niin, että kännykästä akku on lopussa? Eikä pistorasiaa mailla eikä halmeilla... Varavirtalähde eli virtapankki lataa sähköä akkuun, jonka voit kuljettaa mukanasi minne ikinä menetkin. Sen avulla voit ladata laitteesi, esimerkiksi puhelimesi, olitpa missä tahansa. Luultavasti silloin, kun sitä kaikkein kipeimmin tarvitset.


Virtapankit ovat muutenkin hyödyllisiä: reissussa, arjessa, juhlassa. Esimerkiksi jos vietät pitkiä aikoja poissa kotoa ja olet paljon menossa, on tavallista, että kännykästäkin loppuu virta päivän aikana. Varavirtalähde puhelimeen on hyvä turva, eikä sinun tarvitse enää huolehtia siitä, riittääkö virta akussa. Tämä tuo myös vapautta kännykän käyttöön. Virtapankit ovat sopivia niin Android- kuin iOS-puhelimille. 


Virtapankit ─ vaihtoehtoja ja valinnanvaraa


Valikoimastamme löytyvät erilaiset virtapankit, jotka pääasiassa erottuvat kapasiteettinsa ansiosta. Saatavilla on pieni varavirtalähde, joka on hyvä vaihtoehto ja varmasti yksi parhaimmista virtapankeista. Varavirtalähde 2600mAh on paitsi laadukas myös edullinen. Tarjolla on tehokas varavirtalähde, jossa on myös langaton lataus. Virtapankki 10 000mAh on myydyin virtapankki. Sen koko, paino ja kapasiteetti muodostavat ihanteellisen yhdistelmän. Monille se on paras varavirtalähde.  


Lisäksi tarjolla ovat tehokkaat virtapankit, joissa on myös langaton lataus. Suuren kapasiteetin omaavat varavirtalähteet ovat: varavirtalähde 5000mAh, varavirtalähde 6000mAh, varavirtalähde 8000mAh, varavirtalähde 20000mAh, varavirtalähde 30000mAh. Akun kapasiteetti ilmoitetaan yksikössä mAh. Mitä suurempi luku, sitä enemmän sähköä akku pystyy lataamaan. Valitessasi hyvä virtapankki, ota aina huomioon, mille laitteelle se on ja minkä verran kapasiteettia tarvitset. Valikoimamme virtapankit ovat tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta, joten myös virtapankit edustavat korkeaa laatua. Esimerkiksi Varta varavirtalähde. Olipa haussa langaton varavirtalähde, hyvä varavirtalähde tai vaikka kännykän virtapankki, kannattaa tutustua valikoimaamme. Löydä paras varavirtalähde ja heitä hyvästit aina lopussa olevalle akulle!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i