Kokin veitsisarja teroittimella ja rullalaukulla.
Sopii kaikenlaisten ruokien viipalointiin, pilkkomiseen tai kuutioimiseen, naudanlihan viipalointiin sekä hedelmien ja vihannesten helppoon... Lisää tietoa
Voit tehdä ostoksia puhelimitse numerossa (09) 42722263 (maanantai-perjantai klo 8–16:30)
Sopii kaikenlaisten ruokien viipalointiin, pilkkomiseen tai kuutioimiseen, naudanlihan viipalointiin sekä hedelmien ja vihannesten helppoon leikkaamiseen.
Klassinen ulkonäkö kolmella niitillä, joka istuu hyvin käteen.
Ihanteellinen paitsi matkustamiseen.
Taottamattomien veitsien kokoelma tarjoaa intuitiivisen ja helpon käsittelyn.
Materiaali: kromi-molybdeeni-vanadiiniteräs.
Veitset ovat optimaalisesti tasapainossa, joten väsymys työn aikana on minimoitu.
Terät on laserleikattu ja tarkistettu täydellisen terävyyden varmistamiseksi.
Kovuus 56 HRC Rockwellin asteikolla.
Taottuihin veitsiin verrattuna kevyempi ja ihanteellinen uusille mutta myös kokeneemmille kokkaajille.
Setti sisältää: teroitusterä 26 cm, kokkiveitsi 23 cm, vihannesveitsi 10 cm, luuttuamisveitsi 14 cm, fileointiveitsi 16 cm ja veitsilaukku.
Mitat ilmoittavat terän pituuden, eivät veitsen kokonaispituutta kahvan kanssa.
Gourmet-veitsisarjalle on myönnetty Yhdysvaltain laatu- ja hygieniasinetti -NSF-.
Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi ja mukavaksi verkkokaupassamme valomania.fi. Ja haluamme saada verkkosivustomme toimimaan hyvin. Tästä syystä tulet kohtaamaan evästeitä ja muita tekniikoita verkkokaupassamme. Miksi se on hyödyllistä meille?
Ne muokkaavat mainontaa ja tarjoavat sinulle sopivia tuotteita,
ne käsittelevät tietoja sinun ja kauppamme välillä.
Napsauttamalla "Hyväksyn"-painiketta hyväksyt ja annat meille luvan jakaa tietojasi käytöstä, käyttäjätunnuksesi ja IP-osoitteesi markkinointikumppaneidemme (kolmannet osapuolet) kanssa. Jos napsautat "Muokkaa asetuksia" -painiketta, sinulla on mahdollisuus muokata tietojenkäsittelyä ja evästeitä tai hylätä ne kaikki, lukuun ottamatta välttämättömiä evästeitä, jotka varmistavat verkkosivustomme toiminnan.