Suunnistusvalot - Ledvance | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Suunnistusvalot - Ledvance

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Yövalot laajasta valikoimastamme. Katso!


Tarvitsetko valoa, kun heräät yölliselle WC-reissulle? Pelkääkö lapsesi pimeää ja kaipaa turvaa? Himmeä yövalo on oiva ratkaisu. Sen pehmeä ja turvallinen valo ohjaa sinua pimeässä. Lasten yövalo tuo turvaa ja lievittää pimeyden pelkoa. Valikoimastamme löytyy monipuolinen kattaus erilaisia malleja. Tarkemmat tuotetiedot ovat jokaisen tuotteen sivulla erikseen. 


Millaiset ovat sinun tarpeesi?


Tarvitsetko yövalot, jotka palavat läpi yön? Vai riittääkö yövalot liiketunnistimella? Yövalot liiketunnistimella syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuvat hetken kuluttua. Voit myös valita LED-yövalot, esimerkiksi LED-yövalo liiketunnistimella. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säätävä. Kaikki nämä ovat erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia.  


Yövalo makuuhuoneeseen, portaikkoon ja muualle


Yövalo seinään valaisee makuuhuoneessa, portaikossa, lastenhuoneessa tai muussa tilassa, johon tarvitset yöllistä valoa. Lasten ja vauvan yövalo tuo turvaa perheen pienimmille, joten oikea paikka on sijoittaa yövalo lastenhuoneeseen. Myös yövalo aikuiselle on kätevä esimerkiksi yölliselle WC-reissulle. Tällöin yövalo pistorasiaan makuuhuoneessa ja lisäksi vielä käytävässä ovat sopivat paikat. Näin sinun ei tarvitse sytyttää muita kirkkaita valoja, jotka voisivat myös herättää kumppanisi. 


Laita stoppi yöllisille törmäilyille ja turhille peloille. Hanki yövalot tuomaan turvaa pimeyden keskelle!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i