Älykäs Immax Neo akvaariovalaistus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Älykäs Immax Neo akvaariovalaistus

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Kalojen ja kasvitieteen ystävien tulisi kiinnittää huomiota juuri nyt. Tiedät varmasti, että akvaarion ja sen ympäristön ylläpito voi olla joskus haastavaa. Valaistuksella on myös erittäin tärkeä rooli. Voit helpottaa kaikkea ylimääräistä työtä, huoltoa ja valvontaa älykkäällä akvaariovalaistuksella.

Älykkäät Immax Neo akvaariovalot tarjoavat sinulle monia etuja. Täydellinen värispektri, joka antaa akvaariolle sen tarvitseman valon. Toinen etu on niiden minimalistinen ulkonäkö, josta kaikki pitävät. Suuri etu on niiden pitkä käyttöikä LED-tekniikoiden käytön ja niihin liittyvien säästöjen ansiosta. Lisäksi kaikkea voidaan ohjata etänä.

Kasvitieteellinen osa

Kasveja hoitaessasi sinun on otettava huomioon oikeat olosuhteet. Oikealla valaistuksella voit luoda parhaat olosuhteet kasvien oikealle kasvulle. Klassiset polttimot eivät sovellu näihin tarkoituksiin. Tarvitset siis LED-tekniikoilla varustettuja valoja tai polttimoja. Ne muistuttavat enemmän päivänvaloa, mikä on välttämätöntä joidenkin erityisten kasvien oikealle kasvulle. LED-polttimot perinteisiin verrattuna lähettävät paljon vähemmän lämpöä, mikä voi olla  myös haitalista kasveille. Koska valot hyödyntävät LED-teknologiaa, joka on erittäin taloudellinen vaihtoehto valaistuksessa, säästät huomattavasti käyttökustannuksissa niiden avulla. Lisäksi talvella, kun valoa ei ole niin paljon, on tarpeen käyttää valoja useammin. Näiden LED-valojen avulla sinun ei tarvitse huolehtia käyttökustannuksista. Jotta kaikki olisi entistä helpompaa, olemme yhdistäneet LED-tekniikat älykotiin. Tämä tarkoittaa, että voit itse päättää, miten ja milloin valot syttyvät ja sammuvat. Kaikki voidaan säätää niin, että ne toimivat automaattisesti tekemäsi aikataulun mukaan. Valaisin voidaan liittää myös multisensoriin, jonka ansiosta se seuraa ulkona vallitsevaa säätä.

Oikea asia akvaarioon

LED-valaistuksella on myös suuri kysyntä harrastajien ja kalankasvattajien keskuudessa. Se on suosittu valonlähde alhaisen lämpötilan ansiosta. Tällaisella valaistuksella sinun ei tarvitse huolehtia veden lämpenemisestä ja voit myös olla varma, ettei se ole vaarallista kaloille.  Sekä kalojen että kasvien suuri etu on samankaltaisuus päivänvalon kanssa. Tämän älykkään akvaariovalaistuksen avulla arvostat varmasti myös täydellistä värispektriä. Voit vaikuttaa sävyihin etänä joka paikasta, missä olet. Voit ohjata ja valvoa akvaariota kaikkialta maailmassa. Tämän ansiosta saat myös yleiskuvan kulutuksesta ja siten myös sähkökustannuksista.

Tulet myös arvostamaan erikoistoimintoja

Kuten olemme jo maininneet, älykäs akvaariovalaistus on suunniteltu mahdollisimman samankaltaiseksi, sillä sekä kasvit että kalat tarvitsevat päivänvaloa. Tämän älykkään akvaariovalaistuksen avulla voit käyttää myös niiden erikoistoimintoja. Kyseessä ovat esiasetettuja tiloja. Esimerkiksi kuuoiminto tarjoaa kuunvaloa. Lighting-tila jäljittelee valoa myrskyn aikana, ja pilvinen-tila muistuttaa pilvistä taivasta. Nämä ovat asioita, jotka voivat luoda vaikutelman luonnosta. Tätä arvostavat erityisesti kasvit.

Tarvitsetpa valaisimen kasvitieteelliseen nurkkaan tai akvaarioosi, älykäs akvaariovalaistus Immax Neo tarjoaa sinulle parhaan vaihtoehdon.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i