Älykkäät valot – kyllä kertaa viisi | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Älykkäät valot – kyllä kertaa viisi

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Älyvalaistus on yksi älykkään kodin avaimista, minkä avulla tunnet olosi mukavaksi. Se on täällä helpottamassa elämääsi.

Älyvalot on valaistusmaailmassa tuttu termi, jota käytetään nykyään hyvin usein. Silti sinulta saattaa puuttua yleiskatsauksen siitä, miksi ne kannattaisi ostaa. Joten selitämme ohessa sinulle niiden tärkeimmät edut.

Taloudellisuus

Muutama vuosi sitten emme välittäneet, jos energiansäästölamppu säästäisi muutaman euron kuukaudessa. Nyt kaikki on kuitenkin toisin. Elinkustannukset nousevat, joten kannattaa säästää rahaa. Älyvalaistus on energiaa säästävän valaistuksen huippua. Ja kaikkien klassisten polttimoiden vaihtaminen energiansäästölamppuihin säästää varmasti melko paljon rahaa.

Elinikä

Älykkään valaistuksen tai älylampun käyttöikä on muutaman kerran pidempi kuin perinteisen polttimon. Kalliimman polttimon alkukustannukset palautuvat taatusti sinulle.  Älypolttimoiden käyttöikä on kymmeniä tuhansia tunteja valaistusta ja jopa satatuhatta kytkentäjaksoa.

Mukavuus

Voit pelailla älyvalaistuksen määrittämisellä, mutta se ei todellakaan ole välttämätöntä. Jos tavoitteesi on, että se palvelee sinua, etkä sinä palvele sitä, sinun ei tarvitse luoda monimutkaisia valaistussuunnitelmia. Älyvalaistus on olemassa niin, että se heijastaa sitä koskevia vaatimuksia ja elämäntapaasi. Emme halua sinun viettävän tunteja puhelimessasi, mutta voit myös yksinkertaisesti sytyttää ja sammuttaa valon puhelimen kautta. Kaukosäädin on yksi sen merkittävimmistä eduista. Voit ohjata älykästä valaistusta esimerkiksi älypuhelimen ja sovellusten kautta tai äänelläsi. Sinun ei tarvitse edes nousta ylös sohvaltasi, jos et halua. Erityisen mukavia ovat anturivalot. Sinun tarvitsee vain ohittaa ne öisten reissujen aikana käytävällä, ja ne syttyvät ja sammuvat sitten uudelleen. Sama pätee, jos kätesi ovat täynnä eikä katkaisimeen pääse käsiksi. Se tietää, kun kävelet ohitse ja valaisee tien sinulle itsestään. Emme myöskään saa unohtaa, että älyvalaistus on todella helppo asentaa (asennus kestää vain muutaman minuutin, eikä sähköasennukseen tarvitse tehdä muutoksia) ja se on kenen tahansa hallittavissa, koska se on todella helppoa.


Biorytmi

Älykkään valaistuksen värispektri sopeutuu päivän ja yön vuorotteluun ja valaistusolosuhteisiin. Se seuraa biorytmiäsi ja auttaa sinua elämäsi joka ikinen sekunti herätessäsi ja nukahtaessasi. Päivänvalonsininen valo (viileä) vaikuttaa positiivisesti keskittymiseen ja suorituskykyyn. Aikuiset arvostavat sitä työskennellessään tietokoneen ääressä tai tehdessään tavallisia kotitaloustoimintoja, ja kouluikäiset lapset kotitehtäviä tehdessä tai leikkiessä. Toisaalta ennen nukkumaanmenoa himmeä (lämmin) valo sopii hyvin, koska se valmistaa sinut nukahtamaan hitaasti, mutta varmasti, kun luet hyvää kirjaa tai rentouttava. Lisäksi voit luoda valovyöhykkeitä kotisi jokaiseen nurkkaan.

Laajat mahdollisuudet

Yhdessä edellisistä kappaleista olemme kirjoittaneet, että älyvalaistus tuo sinulle mukavuutta, mutta voimme myös lisätä, että se tarjoaa laaja mahdollisuuksia. Asetuksissa voit työskennellä ohjelmien ja tilojen kanssa. Voit mukauttaa älyvalaistuksen mielialaasi tai tilaisuutesi mukaan. Voit nauttia kihlaillallisen romanttisessa valaistuksessa, tai toisaalta myös silloin, kun polttarit kotona tarvitsevat hurjia värejä ja niiden vuorottelua. Oletko lähdössä lomalle ja pelkäät ei-toivottuja vieraita kotonasi? Aseta ajastin ja valon himmennystila, jotta saat vaikutelman, että joku on aina kotona. On vain mielikuvituksestasi kiinni, kuinka paljon haluat leikkiä älyvalaistuksella.

Älyvalaistus valikoimassamme

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman älyvalaisimia ja lisätarvikkeita.

Joten. Nyt sinun tarvitsee vain ottaa yksi askel loistaaksesi älykkäästi.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i