Ekologinen kotitalous | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Ekologinen kotitalous

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Me kaikki voimme tehdä asioita planeetan hyväksi. Mietitkö mitä se voisi olla sinun kohdallasi? Entäs jos tekisit kodistasi ympäristöystävällisen?

Ekologinen ajattelutapa

Me kaikki voimme auttaa ympäristöä ja suojella maapalloa erilaisilta vaikutuksilta. Ensinnäkin sinun täytyy tehdä kotisi vihreäksi. Mitä se tarkoittaa? Vihreä kotitalous pyrkii olemaan ympäristöystävällinen. Kyseessä on siis enemmän kuin  yhden laitteen vaihtamisesta toiseen. Ympäristöystävällisyys tarkoittaa nykyisen elämäntavan muuttamista ja tulemista tietoiseksi ympäristövaikutuksistamme. Kiinnitä enemmän huomiota siihen mitä kulutat päivän aikana, miten paljon jätettä syntyy ja miten paljon heität ruokaa hukkaan. Mitä voit saada palkkioksi olemalla ympäristötietoisempi? Saat oman puhtaan omantunnon, tunnet olosi paremmaksi luonnon ja ympäristön suojelemisesta, mutta saat myös palkkion taloudellisten säästöjen muodossa.



Kuinka teet kodistasi ekologisemman?

Sinulla on monta tapaa kun haluat ryhtyä ympäristötietoisemmaksi ja auttaa suojelemaan luontoa. Lopeta kertakäyttöisten muovipussien käyttö ja hanki niiden sijasta kestokasseja. Älä tuhlaa vettä ja ruokaa, muista lajitella jätteet ja käytä ympäristöystävällisiä pesuaineita ja kosmetiikkaa. Vältä talvelle liika lämmityksen käyttöä. Toinen iso askel on korvata vanhat laitteet uusilla energiaa säästävillä laitteilla. Voit korvata kaikki perinteiset valot LED-valoilla. Voimme auttaa sinua siinä.



LED-valot ovat erittäin ekologinen valaisuratkaisu. Perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna LED-valaistus voi kuluttaa jopa 80% vähemmän energiaa, se on ympäristöystävällistä ja siitä voidaan käyttää nimeä "ympäristöystävällinen". Esimerkiksi halogeenilamput sisältävät elohopeaa, joka on erittäin haitallista ja kaikkea muuta kuin hyvää luonnolle. Kun halogeenilamppu lakkaa toimimasta, sinun on kierrätettävä se oikein.



Lisäksi LED-polttimoiden ja LED-valojen käyttöikä on jopa 60 kertaa pidempi kuin perinteisillä polttimoilla. Halogeenilampuihin verrattuna LED-lamppujen käyttöikä on jopa 20 kertaa pidempi. Tavallinen LED-lamppu kestää jopa 500.000 tuntia. Näiden polttimoiden pitkäaikainen käyttö on hyödyllistä ympäristölle, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä eli maapallolle haitallista hiilijalanjälkeä.



Jos haluat olla ympäristötietoisempi ja lempeämpi ympäristölle, yritä sisällyttää päivittäiseen elämääsi mahdollisimman monta ympäristöystävällistä vaihtoehtoa. Aloita ostamalla korkealaatuisia LED-valoja  ja LED-polttimoita.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i