Flexi-aurinkopaneelit – trendi aurinkosähkön maailmassa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Flexi-aurinkopaneelit – trendi aurinkosähkön maailmassa

Flexi-aurinkopaneelit – trendi aurinkosähkön maailmassa
Tietoa merkeistä

Karoliina

Harkitsetko aurinkopaneelien hankkimista, mutta ongelmana on niiden suuri paino tai katon muoto? Meillä on ratkaisu sinulle. Uusi teknologiayritys Sunman Energy saapuu verkkokauppamme valikoimaan. Tule tutustumaan kanssamme ultrakevyiden ja taipuisien aurinkopaneelien maailmaan.

Aurinkopaneelien tulevaisuus on täällä


Teknologiayritys Sunman Energy on maailman johtava ultrakevyiden taivutettavien flexi-paneelien kehittäjä ja tuotttaja. Yritys on muuttanut vuosien kokemuksen ja visionääriset ideat todeksi ja tuoneet tulevaisuuden aurinkotuotteiden markkinoilla. Komposiittimateriaalien tarkan tutkimuksen ja kehityksen tuloksena he ovat myös luoneet maailman ensimmäisen lasittoman, kevyen ja joustavan aurinkopaneelin, jossa käytetään eArc-tekniikkaa.

Vallankumouksellinen eArc-tekniikka

eArc-tekniikka mahdollistaa lasin täydellisen puuttumisen aurinkosähköpaneelien tuotannon aikana. Tämä myös avaa poikkeuksellisen paljon mahdollisuuksia aurinkopaneelien sijoittamiseen. Kevyen painonsa ansiosta ne voidaan asentaa pinnoille, joissa on huono tai alhainen kitka, tai epätavallisen muotoisiin rakennuksiin.

Sunman-yhtiön aurinkosähköisten eArc-paneelien pieni paino perustuu hyväksi havaituihin teknologioihin (kiteiset piikennot) ja innovatiiviseen patentoituun kapselointijärjestelmään. Polymeerikomposiitteja käytetään korvaamaan paneelin etupeitekerroksen lasi. Tämä vähentää merkittävästi niiden painoa, jopa 70 % verrattuna klassisiin malleihin. Lisäksi ne ovat jopa 95 % ohuempia, niiden leveys yltää alle kahteen millimetriin. Materiaalin äärimmäinen kestävyys, erityisesti korkeita lämpötiloja ja ilmasto-olosuhteita vastaan, on myös Sunman-paneelien suuri etu.


Katon pieni painokapasiteetti ei ole ongelma

Jos olet törmännyt aurinkopaneeleja etsiessäsi ongelmaan, joka liittyy kattosi kantavuuteen tai aurinkosähköä varten suunnitellun paikan epätavalliseen muotoon, lue eteenpäin. Juuri näihin tapauksiin eArc-teknologialla varustettu aurinkopaneeli on täydellinen ratkaisu. Se, että kyseessä vallankumouksellinen uutuus, paljastavat myös luvut. Arvioiden mukaan jopa 40 %:lla kaupallisista ja teollisista katoista puuttuu vähimmäispainokapasiteetti klassisten lasimoduulien tukemiseksi. Nämä voidaan asentaa vain, jos rakennusten vähimmäispainokapasiteetti on 15 kg/m2. Aiemmin, jos rakennuksilla oli tätä pienempi arvo, ainoa ratkaisu oli rakenteellinen lisävahvistus, joka on merkittävä taloudellinen ja rakennustaakka. Mutta Sunman-paneeleilla pärjäät noin 5 kg/m2 vaaditulla kantavuudella.

Parametriensa ansiosta joustavat aurinkopaneelit ovat täydellinen ratkaisu erityisesti:


  • Mökit tai talot, joissa on epäperinteinen katto
  • Epätavallisen muotoiset esineet
  • Liikkuvat esineet (vaunut, veneet, autot, kuorma-autot ja muut)
  • Alhainen kantavuus

Nopea asennus

Edut eivät lopu tähän. eArc-paneelien tärkeä etu on jopa 40 % nopeampi asennus perinteisiin verrattuna. Asennus tehdään liimaamalla erityisten liimojen, kiinnityslevyjen ja muiden lisävarusteiden avulla. Asennukseen ei siis tarvita monimutkaista ruuvien tai kiinnitysmateriaalin käyttöä. Asennus voidaan tehdä tällä tavalla useimpiin kattotyyppeihin, olivat ne sitten pelti-, asfaltti- tai lasipinnat tai PVC-levyt. Voit suorittaa sovelluksen myös pystysuunnassa.

Tarjous verkkokaupassamme

Verkkokaupastamme voit valita kahdesta Sunman aurinkopaneeleista:

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i