Johtojen asettelua ja valaistusvihjeitä kun ajoneuvo muutetaan asunnoksi | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Johtojen asettelua ja valaistusvihjeitä kun ajoneuvo muutetaan asunnoksi

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Minne mennä lomalle tänä vuonna? Tämä kysymys mietityttää meitä kaikkia. Nykytilanteen takia mahdollisuudet ovat melko rajalliset. Siksi tänä vuonna kiinnostus matkailuautolomaa kohtaan jatkaa kasvua. Mitkä ovat tämäntyyppisen lomailun mahdollisuudet?

Ostaa tai vuokrata asuntovaunu?

Jos luulet että tällainen lomailu ei oikeastaan ole sinun juttusi ja saattaa jäädä kertaluontoiseksi asiaksi, niin jotta voisit ainakin nyt viedä perheesi lomalle jonnekin, pärjäätte varmasti vuokratun matkailuauton kanssa. On kuitenkin olemassa suuri joukko niitä, jotka käyttävät asuntoautoa useammin. Tämä voi olla riittävä sytyke oman asuntovaunun ostamiseen. Matkailuauto on mahdollista rakentaa myös tavallisesta pakettiautosta.


Mitä sinun pitäisi miettiä ensin?

Ensinnäkin on tarpeen ostaa tällaiseen rakennukseen sopiva pakettiauto. Asiantuntija neuvoo sinua varmasti tässä. Seuraavaksi sinun on suunniteltava koko prosessi yksityiskohtaisesti, piirrettävä ja hahmoteltava idea paperille. Tämä tarkoittaa sähköjohtoja, vesitankkia ja kaikkia kaapelointeja. Asennus on sitten seuraava asia, joka seuraa alkuperäisten suunnitelmien tekemistä. Sinun täytyy miettiä miten haluat kokata tai nukkua ja myös sitä, missä katkaisimet ja pistorasiat palvelevat sinua parhaiten. Tämä liittyy myös sopiviin valoihin, joita ilman kukaan pyörillä asuva ei pärjää.



Tietenkin tarvitaan koko ajoneuvon riittävä eristys ja lämpövuori. Kaikki nämä pienet asiat ovat välttämättömiä, jotta ajoneuvoa voidaan käyttää aivan kuten matkailuautoa. Teidän joukossanne tulee varmasti olemaan paljon tee se itse -ihmisiä ja taitavia käsiä. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan ole suositeltavaa ryhtyä koko rakennukseen itse. Projektissa on niin paljon yksityiskohtia, jotka eivät kenties edes tule mieleesi, joten kannattaa aloittaa työ vasta keskusteltuasi siitä asiantuntijan kanssa.


Sopivat valot asuntovaunuihin

Yksi sopivimmista valotyypeistä on kattovalaisimet. Voit valita useista tyypeistä. Esimerkiksi klassinen tai upotettavat valot joita voit kohdistaa eri tavoin. Sinun on kiinnitettävä huomiota polttimon syvyyteen. Tätä on tarpeen miettiä jo eristämisen aikana, jotta valoille olisi tarpeeksi tilaa. On myös suositeltavaa valita LED-valot, sillä ne eivät kuumene muiden polttimoiden tapaan.

Kaikki sisätiloihin asennettavia valoja varten tarvitset erilaisia pistorasioita tai katkaisimia. Löydät verkkokaupastamme klassisia ja kosketus- tai kaukosäädin katkaisimia. Sinulla voi olla sekä klassinen katkaisin että älykäs katkaisin, jota voidaan ohjata kaukosäätimellä tai älypuhelimella.



Erilaiset LED-nauhat ovat myös erittäin käytännöllisiä. Niitä on tarjolla useita, esimerkiksi yksivärisiä tai erilaisia RBG-LED-nauhoja. Saat niillä aikaan haluamasi värispektrin.

Haluat varmasti istua ulkona. Hyödyt anturivaloista ja erilaisista taskulampuista ja ajovaloista eri matkoilla auton kanssa. Niitä ei ole koskaan tarpeeksi tällaisilla lomilla. Voit käyttää valoja myös erilaisiin loma-seikkailuihin. Lisäksi voit luoda maagisen tunnelman miellyttävällä petrolilampulla.

Tarvitset myös erilaisia lamppuja. Voit joko valita virtalähteenä paristoja käyttäviä valoja, joiden etuna on niiden liikuteltavuus tai valaisimia, joista vedät sähkökaapelin sänkyyn. Ja jos aiot viettää matkalla useita juhlia, löydät valikoimastamme myös paljon erilaisia valoketjuja ja niiden kaltaisia valoja.



Ja jotta voisit tuntea olosi mukavaksi myös kylminä iltoina, pakkaa mukaan ulkolämmittimen. Tämän ansiosta mikään ei estä sinua nauttimasta täydellisestä lomasta.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i