Kuinka käyttää pukuhuoneen ja vaatekaapin valaistusta? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka käyttää pukuhuoneen ja vaatekaapin valaistusta?

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Päähuoneiden valaiseminen itsestäänselvyys, mutta valaistusta voidaan käyttää myös muissa huoneissa, kuten vaatekaapeissa ja niitä vastaavissa huoneissa. Kun hankit nämä valot, huomaat myös niiden suuren edun.

Mikä tarkoitus valolla on pukuhuoneessa tai vaatekaapissa?

On välttämätöntä, että kotisi kaikissa osissa on riittävästi valoja. Ajatus siitä, ettet voi sytyttää valoa ja olet kotona pimeän jälkeen, on useimmille meistä epämiellyttävä. Sen lisäksi, että sinulla on tarpeeksi valoa normaalikäytössä, tarvitset niitä myös esimerkiksi peilivalaistukseen. Siinä tapauksessa on hyvä hankkia peilivalaisinjoka ei ole liian kiiltävä ja saa näyttämään peilikuvasi todelliselta. Joten sinulla on oltava käytössä oikean tyyppinen valo tai oikea polttimo.


On myös erittäin tärkeää hankkia valaistus eri huoneisiin ja kulmiin, joita et osaa edes ajatella. Nämä ovat erilaisia pukuhuoneita, vaatekaappeja, komeroja, ruokakomeroita tai vastaavia elintarvikkeiden säilytyspaikkoja sekä paikkoja vaatteille. On loogista, että sinulla on valot pukeutumishuoneessa. Avaat oven ja sytytät todennäköisesti päävalon. Upotetut valot, kohdevalot ja niitä vastaavat valot sopivat tähän tarkoitukseen hyvin. Olisi kuitenkin hienoa, jos sinulla olisi käytössä myös valaistuja hyllyjä tai yksittäisiä erillisiä tiloja vaatteita varten. Kun avaat kaapin, tiedät itse, kuinka miellyttävä ja mukava se voisi olla. Vaatekaappi on kuitenkin yleensä iso ja pimeä. Vaikka kytkisit päävalon päälle, sinulla saattaa olla hankaluuksia löytää mustaa suosikki t-paitaasi ilman kaappivaloa.


Mitkä valot kannattaa valita?

LED-nauhat sopivat hyvin pukuhuoneisiin ja vaatekaappeihin. Ne voivat sijaita kaapin ulko- ja sisäreunoilla monilla erilaisilla tavoilla, että näkisit aina vaatteet ja asusteet hyvin sekä löytäisit suosikkivaatteesi nopeasti. Menet usein pukuhuoneeseen vain noutaaksesi sieltä jotain minkä sijaintipaikan muistat, joten sinun tarvitse etsiä hakemaasi pitkään. Tosin, et voi tehdä sitäkään, jos on pimeää. Tätä tarkoitusta varten sensorivalot ja pistorasian pienet lamput ovat mahtavia. Erilaiset suunnistusvalot ovat myös erittäin suosittuja.

 


Vaatteiden lisäksi valot ovat tärkeitä myös paikoissa, joissa säilytät ruokaa. Kun menet ruokakomeroon tai huoneeseen, jossa säilytät puhdistustarvikkeita, tarvitset valoa. Anturivalo, joka syttyy vain hetkeksi havaitessaan liikkeen ja sammuu sitten uudelleen, on ihanteellinen valinta. Lukuunottamatta suosikki LED-nauhojajotka tulisivat jälleen tarpeeseen. Jos et ole vielä ostanut valaistusta vaatekaappiin, ruokakomeroon tai pukuhuoneeseen, on oikea aika tunnistaa niiden edut ja harkita niiden hankintaa.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i