Kuinka valitset sopivan kattokruunun olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valitset sopivan kattokruunun olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen?

Olohuone ja makuuhuone
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

On sanomattakin selvää, että kattokruunu sopii olohuoneen lisäksi myös makuuhuoneeseen. Kerromme sinulle miten valitset sopivan kattokruunun kyseisiin tiloihin.

Kattokruunu olohuoneeseen

Olohuoneen päävalaistusta suunnitellessamme keskitymme yleensä visuaaliseen näkökulmaan. Tämä onkin epäilemättä erittäin tärkeää. Meidän täytyy pitää kattokruunun muotoilusta, jotta emme ärsyynny sitä katsellessamme. Se miltä kattokruunu näyttää olohuoneessa tai makuuhuoneessa on olennainen osa oikeaa valintaa. Suunnittelu ja sisustus vaikuttaa siihen miten hyvin kaikki sopii yhteen.

Jos rakennat oman talon, sinulla on loistava tilaisuus päättää minne sijoitat kattokruunun. Jos aiot käyttää vain yhtä päävalaisinta, kannattaa se sijoittaa huoneen keskelle. Tämä riittää, jos olohuoneesi on todella pieni. Jos olohuoneesi on suuri, kannattaa sinun valita sinne useita valaisimia. Eikä tämä tarkoita vain päävalaistuksen täydentämistä useilla lattiavalaisimella. Monilla meistä olohuone toimii myös ruokasalina. Tämä olohuoneen osa ansaitsee myös kattokruunun, joka sijoitetaan yleensä ruokapöydän yläpuolelle. Tässä kattokruunussa voit käyttää heikompaa polttimoa kuin toisessa kattokruunussa, jottei se häikäise silmiä syömisen aikana.


Kattokruunun jota usein pidetään tärkeimpänä tai keskeisimpänä valaisimena, tulisi palvella kaikkia olohuoneessa tehtäviä toimintoja. Esimerkiksi saatat silittää vaatteita katsellessasi televisiota ja tämä saattaa olla haitallista silmillesi heikossa valaistuksessa. Siksi sinun tulisi valita riittävän vahva valaisin. Polttimoista suositellaan usein lämpimän valkoista väriä, joka muiden käytännön ominaisuuksien lisäksi herättää myös mukavan tunnelman. Voit sijoittaa kattokruunun olohuoneeseen, jos sinulla on tarpeeksi korkea katto. Voit käyttää olohuoneessa myös erilaisia kohdevaloja, kattovaloja tai riippuvia kattovalaisimia. Jos pidät miellyttävästä hämärästä ilmapiiristä, voit ostaa himmennettävän kattokruunun ja säätää sen valovoimaa haluamallasi tavalla.


Kattokruunu makuuhuoneeseen

Mitä makuuhuoneen valaistukseen tulee, samat polttimoiden valintaa koskevat neuvot pätevät myös täällä. Paras valo makuuhuoneeseen on lämmin valkoinen väri, joka ei ole liian kirkas mutta valaisee huoneen kauniisti. Useimmissa tapauksissa yksi kattokruunu tai yksi kattovalaisin toimii hyvin makuuhuoneen päävalaisimena. Valaisin tulisi sijoittaa huoneen keskelle siten, että valo jakautuu tasaisesti koko huoneeseen. Jos haluat sijoittaa useita valaisimia makuuhuoneeseen kannattaa varmistaa, että valo jakautuu tasaisesti myös tässä tapauksessa. Toisin sanoen pidä huolta, että olet valaissut koko makuuhuoneen etkä vain osaa huoneesta. Kokeilet todennäköisesti vaatteita makuuhuoneessa ja tarvitset hyvän valon tätä varten. Siksi lampun tulisi olla riittävän vahva, mutta ei liian kirkas. Polttimon valintaan vaikuttaa jälleen huoneen suunnittelu.

Olipa kyseessä makuuhuoneen kattokruunu tai olohuoneen kattokruunu, löydät verkkokaupastamme kaiken mitä tarvitset, esimerkiksi klassiset kattokruunut, lasimaalatut tai vintage-kattokruunut. Tyylikkäästi sisutettuun olohuoneeseen ja makuhuoneeseen sopivat myös kristallikruunut. Tärkeintä on, että sisustus on harmonisesti yhdenmukaistettu ja että sinusta tuntuu hyvältä sekä mukavalta.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i