LED antibakteeriset lamput | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

LED antibakteeriset lamput

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

LED antibakteeriset lamput hajottavat ja neutralisoivat hajuja sekä taistelevat bakteereja vastaan.

Esittelemme antibakteerisen LED-lampun. LED-antibakteerilamppumme pinnalla on näkymätön nanopinnoite, joka hajottaa ja neutraloi hajuja sekä taistelee jokapäiväisen valon avulla bakteereja vastaan. Lampun periaate on yksinkertainen: sen tuottama näkyvä valo aktivoi nanopinnoitteen. Luonnollinen ilmanvaihto tuo bakteerit ja hajut lampun läheisyyteen, jolloin ne hajoavat ja neutralisoituvat välittömästi koskettaessaan lampun pintaa. Nanopinnoitus on pysyvä ja täysin vaaraton ihmisille, eläimille ja ympäristölle, eikä reaktion aikana kuluteta materiaalia. Lisäksi pysyvä pinnoite kestää useita vuosia, yhtä pitkään kuin lampun käyttöikä, joka ulottuu jopa 10 000 valaistustuntiin.


Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että nanopinnoite vaikuttaa valon kirkkauteen tai väriin, sillä se on läpinäkyvä eikä vaikuta valon laatuun. LED-lamppu sopii parhaiten avoimen kuvun tai lampun sisään ja se sopii täydellisesti yleisimpiin E27-kantoihin. Sitä on saatavana eri variaatioina, joissa on eri kromaattisten lämpötilojen intensiteetit.


Ota askel kohti puhdasta kotia hankkimalla bakteereita tappava lamppu. Se käyttää ultraviolettisäteilyä erilaisten mikro-organismien tuhoamiseen.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i