Mitä sinun tulisi miettiä ostaessasi sisätilavaloja | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Mitä sinun tulisi miettiä ostaessasi sisätilavaloja

Sisätilat
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Mieti huoneen kokoa ja tarkoitusta ennen uusien valojen ostamista. Muista myös, että valaistuksen on vastattava kalusteita.

Valaistus voi tehdä ihmeitä huoneeseen. Samassa tilassa voi olla monia erilaisia tunnelmia valitusta valaisintyypistä ja niiden sijainnista riippuen. Ole kuitenkin varovainen - älä perustaa päätöstäsi vain kauniiseen muotoiluun. Sinun on otettava huomioon viisi pääkohtaa, jotta voit valita oikean valon, joka vastaa kodisi tarpeita.


1.Huoneen koko

Jos haluat valaista suuremman huoneen, tarvitset enemmän erityyppisiä valoja. Kattovalaisimien lisäksi saatat haluta sisällyttää joitain pöytälamppuja, kohdevaloja tai seinävalaisimia. Mieti huoneen korkeutta. Jos huoneessasi on korkea katto, sinulla on varaa kaunistaa se suurella riipuskattokruunulla. Matalamman katon huoneissa seinävalaisimet tai lattiavalaisimet  luovat vaikutelman suuremmasta ja avoimesta tilasta.


 


2. Huoneen käyttötarkoitus

On selvää, että erityyppiset valaistukset sopivat eri huoneisiin. Yksi lasten makuuhuoneessa toimiva valaisin ei ole hyvä valinta keittiöön tai käytävään. Vastaavasti huoneen eri osat vaativat erilaista valaistusta. Esimerkiksi keittiössä on usein kattokruunu ruokapöydän yläpuolella ja loisteputket työtasoille. Katso lisäksi onko valaisimessa himmennystoiminto, joka on erityisen hyödyllinen makuuhuoneessa, olohuoneessa tai työpöydälläsi.


 


3. Sisustukseen sopiva

Huoneen sisustuksessa valot ovat yleensä viimeisiä asioita joita ostamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden perustaa valintamme huonekalujen, seinien, lattian ja maton väreihin. Valojen tulisi täydentää huoneen tunnelmaa. Maalaismaiset valaisimet ovat loistava valinta vintage-tyyliseen huoneeseen, kun taas modernit tilat vaativat tyylikkäitä designvaloja. Nykyaikaisen tekniikan fanit rakastavat joitain älykkäitä valoja, joissa on kaukosäädin ja mahdollisuus säätää valon väriä.  Määritä valojen oikea sijoitus huomioimalla ikkunoiden määrä ja sijainti.



4. Tekniset parametrit

On tärkeää tutkia valaisimien tekniset parametrit. Varmista että kylpyhuoneesi valoilla on riittävä IP-luokitus, joka osoittaa että tuote on vedenpitävä. Jos haluat tehdä budjetin kannalta järkevän ja ympäristöystävällisen valinnan, tutustu energiansäästölamppujen kuten LED-polttimoiden valikoimaan.


5. Säästä energiaa

Valon todellisten kustannusten ymmärtämiseksi sinun on otettava huomioon hinta, energiankulutus, takuu, valonlähteen käyttöikä ja muut tekijät. Sisäkäyttöön tarkoitetun LED-tekniikan kanssa et voi mennä pieleen. LED-polttimot ovat tällä hetkellä parhaita markkinoilla olevia energiansäästömahdollisuuksia. Toisin kuin perinteiset valonlähteet, LED-polttimot ja LED-loistelamput säästävät rahaa. Lisäksi LED-nauhat tarjoavat todella tehokkaan valaistuksen.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i