Philips HUE - Kotitalouksien valaistuksen tulevaisuus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Philips HUE - Kotitalouksien valaistuksen tulevaisuus

Saatat olla myös kiinnostunut
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Philips HUE on kevyt LED-tekniikka, joka yhdistyy sisävalojen intuitiiviseen hallintaan. Polttimoiden, valojen, lisävarusteiden, langattoman ohjauksen ja älykkäiden sovellusten liittäminen matkapuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi muuttaa valojen käyttötapaa.

Mitä Philips HUE oikeastaan on?

HUE on moderni ja älykäs LED-valaistusjärjestelmä, joka tarjoaa myös laitteet joiden avulla voit hallita kaikkia valoja mukavasti yhdellä laitteella. Voit valita yhden värisen himmennettävän polttimon, polttimon, jolla voit muuttaa värilämpötilaa tai RGB-polttimon ja LED-nauhan, joissa on 16 miljoonaa väriä, lamppuja ja valoja tai lisävarusteita, kuten ohjaimia ja antureita. Käyttämällä intuitiivisia  ja käyttäjäystävällisiä matkapuhelimille ja tableteille tarkoitettuja sovelluksia, sinulla on käytössä rajoittamaton valikoima valaistusteemoja, toimintoja ja sovelluksia kotisi valaisuun.


 null 

 

Mistä kannattaa aloittaa?
 
Paras vaihtoehto aluksi on niin kutsuttu Aloituspaketti. Nämä ovat kohtuuhintaisia sarjoja, jotka sisältävät Hue Bridge -säätimen ja kaksi tai useampia valonlähteitä. Asetettujen komponenttien yhdistäminen ja pariliitos on erittäin helppoa, joten periaatteessa kaikki osaavat tehdä sen.

Kun olet avannut pakkauksen, kierrä polttimo vain valaisimeen tai kattokruunuun ja kytke valo päälle kytkimellä. Tämän jälkeen sinun täytyy kytkeä Bridge mukana toimitetuilla kaapeleilla verkkovirtaan ja liittää se Wi-Fi-reitittimeesi. Seuraava vaihe on ladata Philips Hue -sovellus mobiililaitteellesi tai tablet-laitteellesi App Storesta tai Google Playsta. Sitten käynnistät tämän sovelluksen ja muodostat yhteyden Bridgeen.

Bridge etsii automaattisesti kaikki kotisi valot. Voit lisätä valoja yksi kerrallaan, sillä Bridge voi ohjata jopa 50 valoa kerralla. Jos et ole tekninen tyyppi tai pelkäät, että jokin voi mennä pieleen, sinun ei tarvitse enää huolehtia, koska sovellus on lokalisoitu, se on hyvin intuitiivinen, valmis ohjaamaan sinua ja auttamaan sinua kaikessa.


Jos sinulla ei ole mobiililaitetta, valoja voidaan ohjata myös tietokoneella verkkosivustolla meethue.com.
 
 
 
 
Mitä voit määrittää sovelluksessa?

Esimerkiksi yksi perustoiminnoista on säädettävä lampun kirkkaus, lisäksi White and Colour Ambiance -polttimoiden avulla voit säätää väriä. Voit myös ohjelmoida valaisuun rutiineita, esimerkiksi milloin valot syttyvät tullessasi kotiin töistä tai milloin valot sammuvat lähtiessäsi talosta tai nukkumaan mennessä mobiililaitteen GPS:n tai ajastimen avulla.


Arvostat varmasti myös toimintoa, joka mahdollistaa polttimoiden epäsäännöllisen päälläolemisen esimerkiksi silloin, kun lähdet lomalle tai pidemmälle liikematkalle ja talosi pysyy tyhjänä. Lamput kytkeytyvät päälle tietyksi ajanjaksoksi useita kertoja päivän aikana ja sammuvat sitten uudelleen. Tämä saattaa estää varkauksia.

Sovelluksessa on 11 esiasetettua valaistusta, jotka jäljittelevät luonnon maisemia (auringonlasku, revontulet jne.) Tai kohtauksia optimaalisen ilmapiirin saavuttamiseksi (lukeminen, rentoutuminen, kevyt yövalo), ja sinä päätät mitä valitset. Jos haluat katsella kiehtovaa elokuvaa illalla, voit asettaa valosi himmeälle punaiselle värille paremman ilmapiirin saavuttamiseksi tai päinvastoin voit muuttaa olohuoneesi tanssilattiaksi stroboskoopin valoteeman avulla. Voit ladata lisää tunnelmia viralliselta verkkosivustolta labs.meethue.com.
 
 
 
 
Philips Hue ei kuitenkaan ole ainoa sovellus valojen ohjaamiseen, joten älä epäröi kokeilla muita yksittäisiä sovelluksia. Yksi hyödyllisimmistä ja optimoiduimmista sovelluksista on IFTTT (If This Then That). IFTTT yhdistää matkapuhelimesi ilmoitukset valoihin, joten jos saat tekstiviestin kumppaniltasi, työhuoneesi valot vilkkuvat punaisena ja jos odotat tärkeää yrityssähköpostia, valosi vilkkuvat vihreänä. IFTTT ei kuitenkaan toimi vain ilmoitusten kanssa, joten esimerkiksi jos ulkona alkaa sataa, valot muuttuvat sinisiksi. Kaikki riippuu mielikuvituksestasi.
 
Jos sinulla on teknisiä kysymyksiä tai ongelmia yhteyden kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä suoraan Philipsin tukeen tai lähettää viesti Philips HUE Facebook Business -sivulle, josta saat nopeasta apua.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i