Säästä sähköä ja rahaa LED-valaistuksella | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Säästä sähköä ja rahaa LED-valaistuksella

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

LED-valaistuksessa on korkeampi hinta, mutta se tarjoaa myös useita tapoja säästää energiaa ja rahaa.

LED-valaistus on energiansäästöstään, joka sen pienempään energiankulutukseen ja pidempään käyttöikään suuntaan perinteisiin valaistusmuotoihin. Voit kuitenkin säästää vielä enemmän energiaa sopivan LED-valaistuksen.

LED-valaistuksen suurimmat edut 

Jos haluamme puhua LED-valaistuksen eduista, emme voi aloittaa mistään muusta kuin alhaisesta energiankulutuksesta. Verrattuna klassiseen volframilamppuun energiansäästö on jopa 80 %. Eikä LED-lamppuja voi edes verrata kolme kertaa kalliimpiin halogeenilamppuihin.


Energiansäästön lisäksi etu molempiin tyyppeihin verrattuna on elinikä, joka on yleensä jopa 25 000 tuntia. Selityksenä tähän on LED-tekniikka. LED-polttimossa ei tapahdu palamista vaan valo syntyy kuljettamalla elektroneja kahden puolijohdemateriaalin läpi, mikä edistää merkittävästi teknologista säästöä ja tukee valonlähteen pidempää käyttöikää.


LED-valaistuksen alhainen kulutus ja pidempi käyttöikä tekevät siitä myös taloudellisesti kannattavan, koska molemmat edut kompensoivat sen korkeammat kustannukset ajan myötä.


Näin säästät vielä enemmän – anturi ja älykäs LED-valaistus 

LED-valaistus voi säästää entistä enemmän energiaa ja rahaa, jos valitset oikean tyypin.


Tällainen esimerkki voi olla LED-valaistus anturilla. Niissä on yleensä sama syöttöteho kuin ilman anturia (ja samanlainen virrankulutus), mutta niiden suuri etu on, että niiden avulla vältämme tilanteet, joissa unohdamme sammuttaa valot. Joten ne eivä valaise tarpeettomasti  - ja säästämme energiaa.


Toinen antureilla varustettujen valojen etu on käyttömukavuus. Valo syttyy, kun anturi havaitsee liikkeen. Valo sytytetään joksikin aikaa ja kun havaitaan, että henkilö on poistunut lähteen ulottuvilta, se sammuu uudelleen. Joten sinun ei tarvitse etsiä valokytkintä, ja se on erityisen hyödyllinen pimeänä yönä tai kantaessasi kasseja.


Muita energiansäästövaihtoehtoja, jotka auttavat sinua säästämään energiaa ovat älypolttimot. Se johtuu siitä, että ne miettivät sinulle sopivia asetuksia. Sen lisäksi, että voidaan himmentää ja säätää valon voimakkuutta pienemmällä energialla, edut ovat erityisesti automaatiossa. Intuitiivisen älyvalaistuksen ansiosta sinulle ei koskaan tapahdu esimerkiksi sitä, että unohdat sammuttaa valot poistuessasi kotoa, koska ne voi sammuttaa vaikka etäältä.

Yksi askel eteenpäin – erittäin tehokkaat polttimot

Jos etsit uusimpia trendejä sekä teknologiassa että energiansäästössä, voit valita erittäin tehokkaan tyyppisen valaistuksen. Ne käyttävät uusia teknologioita hiilijalanjäljen, materiaalihukan ja energiankulutuksen vähentämiseksi. Näiden valojen energiankulutus on vain kolmasosa muista LED-lampuista, mutta niiden käyttöikä on myös pidempi.


Tehokas valaistus on erittäin tehokas askel eteenpäin?

  • Edistynein tekniikka
  • Virrankulutus on lähes kolmannes ja se säästää 60% energiaa verrattuna klassiseen LED-polttimoon
  • Pienemmän kulutuksensa ansiosta se säästää rahaa
  • Keskimääräinen käyttöikä on jopa 50 000 tuntia (yli kolme kertaa klassiseen LED-lamppuun verrattuna)
  • Ympäristöystävällinen


Mitä pitää ottaa huomioon LED-valaistusta valittaessa

Kun valitset oikeaa LED-valaistusta, muista ottaa huomioon haluamasi toiminnallisuus ja kodin sijainti. Meidän pitäisi tietää, onko tarkoitus hankkia sisä- vai ulkovalo. Ulkokuorilla on omat erityispiirteensä: IP-suojausaste, joka on suoja ulkoisilta vaikutuksilta (etenkin säältä), on tärkeässä roolissa. Sisäiset lähteet voivat kuitenkin vaatia korkeamman IP-suojaustason. Tämä koskee esimerkiksi kylpyhuoneiden valaistusta = veden läheisyydessä olevia valaisimia. Kaikentyyppisille valaisimille sekä polttimoille kirkkaus (intensiteetti) ja valon väri (kromaattisuus) ovat myös erittäin tärkeitä ominaisuuksia, koska ne määrittävät huoneen tunnelman. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on mainittava suunnittelun ja kodin valon yleisasetuksen tärkeys.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i