Sisusta jokainen huone | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Sisusta jokainen huone

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Olohuoneesta, makuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta käytävälle. Jokainen kotisi neliömetri ansaitsee laadukkaat huonekalut, jotka ovat luotettavia ja näyttävät hyvältä.

Valikoimamme ei sisällä vain valaisimia. Yksi pääkategorioista on huonekalut. Niiden avulla voit sisustaa kotisi laadukkailla ja kauniin näköisillä tuotteilla.

Olohuone

Tapaamis-, hauskanpito- ja rentoutumispaikka kannattaa sisustaa kalusteilla, jotka kestävät useita vuosia. Valikoimamme tuotteilla voit sisustaa olohuoneen toiveidesi mukaan. Vaihtoehtoja on monia - luonnollisista materiaaleista (puiset huonekalut) laminaattiin tai metalliin, mikä tuo sisustukseen modernia ilmettä. Skandinaavinen tyyli on suosittu, ja sille on ominaista yksinkertaiset muodot, metallin ja puun yhdistelmät sekä minimalismi.


Sohvapöytien osiossa on monia tuotteita, jotka eroavat kooltaan, väriltään ja muotoilultaan. Tärkeä indikaattori pöytää valittaessa on sen korkeus, jonka tulisi olla sama kuin sohvan tai nojatuolin istuimen korkeus. Tällä hetkellä suosittuja ovat mustat tai puiset pöydät, ja myös lasipinnat ovat suosittuja.


TV-ruutu näyttää tyylikkäältä sopivan TV-pöydän tai seinäkaapin kanssa. Nykyään tv-pöydät valmistetaan useimmiten puusta. Puun sävyt tai mustavalkoiset värit ovat tällä hetkellä trendikkäimpiä.


Olohuone ilman muita huonekaluja näyttää todella tyhjältä. Tutustu siis  kirjahyllyjen valikoimaamme, jotka yhdessä värikkäiden kirjankansien kanssa lisäävät väriä koko huoneeseen. Olohuoneen tärkeitä osia ovat hyllyt ja kaapit. Ne lisäävät huoneeseen omaperäisyyttä ja viihtyisyyttä ja tekevät siitä tilan, jossa tunnet olosi kotoisaksi.


Makuuhuone

Kirjoitimme olohuoneesta, että se on paikka rentoutumiseen. Tämä pätee kaksinkertaisesti makuuhuoneeseen. Yöpöydät ja peilipöydät ovat tärkeä lisä makuuhuoneeseen sängyn yhteyteen.


Kaapit ovat yksi huonekalutyypeistä, jotka eivät sovi vain makuuhuoneeseen, vaan niille löytyy käyttöä myös olohuoneessa tai käytävässä. Valikoimaamme kuuluu muun muassa vaatekaapit, jotka näyttävät hyvältä makuuhuoneessa.


Kun sisustat makuuhuonetta, muista aina, että kirkkaat värit eivät sovi sinne niin hyvin. Toisaalta pastellisävyt ja vaaleat sävyt sopivat nukkumiseen ja rentoutumiseen. Toisin sanoen valitse sävyjä, joilla on rauhoittava vaikutus.

Keittiö

Oletpa aamiaisen tai pitkän illallisen ystävä, tarvitset laadukkaan pöydän ja tuolit, joilla voit istua mukavasti. Siksi laajennamme jatkuvasti ruokapöytä- ja tuolivalikoimaamme. Ja se on todella monipuolinen, etenkin mitä tulee materiaaleihin ja värivaihtoehtoihin.


Varmista keittiössä, että huonekalujen sijoittelu on mahdollisimman käytännöllinen. Yksittäisten huonekalujen korkeus on erittäin tärkeä. Tämä koskee työtasoja, mutta myös pöytiä ja tuoleja. Tuolin istuimen yläpinnan ja pöydän yläpinnan välissä ei saa olla alle 24 ja yli 32 senttimetriä.

Kylpyhuone

Aamut ja illat eivät selviä ilman käyntiä kylpyhuoneessa. Tiedämme, kuinka tärkeää on aloittaa jokainen päivä hyvällä tuulella ja mennä nukkumaan samalla tuulella. Siksi kylpyhuone on huone, joka kannattaa sisustaa toimivilla ja mukavilla esineillä. Monimuotoisten ja -kokoisten kylpyhuonekaappien lisäksi tähän kategoriaan kuuluvat myös design-wc-paperitelineet tai kylpyhuonesarjat saippua-astialla.


Työhuone

Ajattelemme myös niitä, joiden kodista löytyy työ- tai työnurkkaus. Jos kuulut tähän ihmisryhmään, tutustu työpöytien -osioon, josta löydät erinomaisia ergonomisia tuotteita. Klassisten pöytien lisäksi löydät myös säädettävät pöydät, jotka sopivat täydellisesti kannettavan tietokoneen kanssa työskentelyyn.

Tarvikkeet jokaiseen huoneeseen

Kotia voi sivustaa monipuolisen valikoiman alkuperäisillä esineillä. Valikoimaamme kuuluvat myös seinähyllyt, kukkatelineet ja kukkaruukut, sivupöydät, peilit, naulakot ja kenkäkaapit.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i