Takaisin kouluun? Tyyliä ja laatua | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Takaisin kouluun? Tyyliä ja laatua

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Valaisimien maailma helpottaa syksyn kouluunpaluuta niin nuorille kuin vanhoillekin. Selaa vain laajaa valikoimaa lastenhuoneen valaisimia, laadukkaita unia edistäviä tuotteita tai tee ostoksia laadukkaan reppurepun hankkimiseksi.

Kalenteri ei koskaan valehtele. Siksi kun katsomme siihen, tiedämme, että syksy ja siihen liittyvät koulutehtävät ovat täällä. Pienten koululaisten, koululaisten ja opiskelijoiden kaikenikäisille tarvitaan vaativa paluu koulunpenkille mahdollisimman mukavaksi. Tämä onnistuu avullamme ja laadukkailla ja tyylikkäillä tuotteillamme.


Lapsen huoneen valaistus

Matkamme unelmapisteiden ja kouluarvosanojen saavuttamiseen alkaa varustamalla huone, joka kuuluu vain heille. Laadukas lastenhuoneen valaistus on perusta, jonka päälle he rakentavat koulumenestyksensä. Siksi valaisimia valitessa on tärkeää ajatella myös tarvittavaa toiminnallisuutta. Toiminnallisuus vaihtelee kotitehtävien tekemisen ja rentoutumisen aikana.



Valikoimastamme lasten kattokruunuja löytyy satoja luotettavia vaihtoehtoja. Ajankohtaisia suosikkeja ovat moniväriset OXFORD-kattovalaisimet. Laajan väripaletin lisäksi ne erottuvat harkitulla suunnittelulla ja lamppujen lukumäärällä. Ne pystyvät valaisemaan jokaisen huoneen nurkan vaivatta. Pienimmät lapset rakastuvat Philipsin kattovalaisimeen, joka on suosittu animaatioelokuvan Etsitään Doria teema. Valaisimen korkeutta voi säätää laajalla alueella 260–1 138 millimetriin, joten se sopeutuu helposti päivittäiseen käyttöön.



Kattovalaisin on pakollinen varuste lasten huoneessa, kuten koululaisille kynä ja viivoitin. Mutta ei ainoa. Pöydällä heiltä ei saa puuttua laadukas pöytälamppu, joka suojaa lasten silmiä pehmeältä valolta ja valaisee heidän vihkot ja oppikirjat suoraan.



Antaaksesi lapsillesi vielä täydellisemmän valaistuksen huoneeseensa, voit pyytää apua seinävalaisimista. Ne löytyvät myös verkkokaupastamme monissa eri muodoissa ja malleissa. Ajattelemme kaikenikäisiä lapsia. 

Laadukas uni lapsillesi

Se ei ole vain älykkäiden kirjojen opetus. Laadukas elämä, erityisesti lapsille, määritellään rauhallisella ja häiriöttömällä unella. Ei varmasti yllätä, että tarjoamme tilaa myös sille. Erityisestä valikoimastamme voit valita luotettavia patjoja ja valita laadukkaat aluslakanat ja pussilakanat, tai voit hankkia lapsille tähtitaivaan projektorin heidän huoneeseensa.

Reppu vai laskin?

Kun on aika palata kouluun, tee se tyylikkäästi. Valitse reppuja ja laukkuja, jotka miellyttävät erityisesti lukio- ja korkeakouluopiskelijoita. Voit myös laittaa uuteen reppuun laskimen, joka pitää aina huolen oikeista laskutoimituksista.

Lelut, matkustaminen, terveys ja paljon muuta

Älä unohda, että erikoisessa lastenosastollamme on paljon enemmän tarjottavaa kuin mitä olet lukenut edellisissä kappaleissa. Löydät sieltä kaikenlaisia leluja, mukaan lukien älykkäitä pulmia ja 3D-palapelejä, jotka harjoittavat lasten älykkyyttä. Tarjolla on myös matkustustarvikkeita, huonekaluja pienimmille, tuotteita terveyteen ja ravitsemukseen sekä kekseliäitä pipot, joissa on valo.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i