Terassin valaistus on hauskaa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Terassin valaistus on hauskaa

Talon ulkovalaistus

Karoliina

Terassivalaisimet ovat täydellinen opas pitkien kesäiltojen läpi. Valitse itsellesi sopivat verkkokaupastamme.

Oletko pitkien terassilla vietettyjen kesäiltojen ystävä? Sitten olet oikeassa paikassa. Verkkokaupastamme voit valita useista valaisimista ja sadoista valaisimista. Vaihtoehtoja on monia, joten lue niistä.

Seinävalaistus

Seinävalaisimien tulisi olla osa jokaista terassia. Niissä yhdistyvät puhtaasti käytännöllinen toiminto mukavaan siirtymiseen ulkotiloista taloon (ja päinvastoin) sekä esteettinen toiminto. Ne ovat täydellinen tapa valaistaa hienovaraisesti seiniä, joille ne on asetettu. Useimmilla terasseilla tulee vastaan nykyaikaisempia valaisintyyppejä, mutta älä pelkää etsiä myös vähemmän yleisiä, kuten katuvalopylväitä muistuttavia seinävalaisimia. Niistä kaikista suosittelemme sinulle yhtä huipputuotteistamme, joka on LUNU Brilagi-brändiltä.

Vinkki: jos haluat säästää energiaa ja ympäristöä, tutustu aurinkoenergian seinävalaisimien luokkaan.


Kattovalaistus

Kuten olemme maininneet seinävalaisimista, että niiden ei tulisi puuttua yhdeltäkään terassilta, tämä pätee kaksinkertaisesti kattovalaisimiin. Jos sinulla on tilaa vain yhdelle, muista, että sen sovittaminen kattotilaan on tärkeää. Luonnollisesti valon paikka tulisi olla keskellä, mutta voit myös miettiä, mitkä muut paikat ovat tärkeitä valaistuksen kannalta. Isolle terassille mahtuu tietysti useampi kuin yksi kattovalaisin, mutta varo, ettet valaise sitä liikaa valoilla. Valaisimia valitessa kannattaa myös miettiä valon väriä ja värilämpötilaa. Terassivalaistus ei saa olla liian lämpimiä värejä eikä samalla liian kylmiä värejä (sinisen sävyjä). Klassikko on kattovalaistus, jonka väriarvo on noin 4 000 Kelviniä. 

Ulkoseppeleet

Valoketjut ja seppeleet ei ole tarkoitettu vain juhliin ja häihin. Niiden avulla saat terassisi näyttämään romanttisen elokuvan paikalta pimeän tullen. Ne kuuluvat kaiteisiin, seiniin, kattoon ja periaatteessa kaikkialle, minne haluat mennä. Italialaisten kylien ympäristöstä seppeleet ovat levinneet teollisesti viritettyihin tiloihin kaikkialla Euroopassa ja ajan myötä puutarhoihin ja terasseihin. Eikä se ole yllättävää, sillä ne voivat luoda upean tunnelman.


Riipusvalaisin

Emme näe riipusvalaistusta terasseilla kovin usein. Mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne sopisi sinne. Ulkokattokruunut viittaavat pääasiassa vintage-tyyliin, joka on saanut inspiraationsa 1900-luvun ensimmäisestä puoliskosta. Ne näyttävät erityisen hyvältä istuinalueen pöydän yläpuolella. Ne sopivat täydellisesti ulkokalusteiden metalliosien kanssa ja on suositeltavaa valita ne tarkasti niiden värin perusteella. Voit kuvitella itse, kuinka tämä tyylikäs BRILAGI-brändin valaisin korostaa terassisi tyyliä.

Anturivalaistus

Valaistusratkaisuja pohdittaessa on mainittava myös anturivalot. Kun olet ostanut ne, sinun ei tarvitse koskea katkaisimeen, sillä anturivalot reagoivat ympärillä olevaan liikkeeseen. Sinun ei siis tarvitse etsiä kytkintä ja tunnet myös olosi turvallisemmaksi. Niiden avulla sinun ei tarvitse huolehtia vääristä hälytyksistä ja tarpeettomista päälle ja pois kytkemisestä, koska hyönteiset tai lemmikkisi eivät häiritse niitä. Löydät anturivalot tästä luokasta ja kattoulkovalaisimista.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i