Viilenny kuumana kesänä Valomanian tuotteilla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Viilenny kuumana kesänä Valomanian tuotteilla

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Valaisinmaailman tarjous sisältää valtavan määrän tuotteita, jotka viilentävät sinua lämpimän kesäsään aikana ja lämmittävät hetkinä, jolloin ulkona viilenee.

Lämmittelevät, joskus jopa liian kuumat lomapäivät, kutsuvat meitä uimaan ja muihin aktiviteetteihin, joihin meillä ei loppuvuoden aikana ole paljon aikaa. Silti vietämme paljon aikaa työssä tai kotona. Siksi olemme täällä tarjoamassa teille hetkiä neljän seinän välissä viilentävällä tuulella, jonka tuuletin tai ilmastointi tarjoamastamme valikoimasta tarjoaa.

Hiljaiset kattoventilaattorit

Aloitamme katsauksemme klassisilla kattoventilaattoreilla, jotka erottuvat hiljaisella toiminnallaan. Ne löytävät paikkansa kotonasi ei vain kesäkauden aikana, vaan ympäri vuoden, sillä voit käyttää niitä talvikuukausina lämpimän ilman kiertämiseen katosta ja kylmän lattiasta. Lisäksi muita miellyttäviä yllätyksiä odottaa sinua myös lämmityslaskuissa, sillä niiden avulla säästät.

Kattoventilaattorit eroavat myös toiminnoista, joita ne pystyvät suorittamaan. Esimerkiksi klassisten tuulettimien ystävät arvostavat itävaltalaisen Globo-tuotemerkin modernia lähestymistapaa, joka keskittyy huippumuotoiluun ja todistettuun laatuun. Esimerkiksi FERRO-kattoventilaattori on erityisen sopiva enintään 30 neliömetrin huoneille. Se, kuten muutkin tämän osan tuotteet,, tarjoaa myös käyttäjäystävällisen kaukosäätimen, jonka avulla voit muuttaa jäähdytyksen voimakkuutta muutamassa sekunnissa.

Valaistuksella varustetut tuulettimet ovat myös yhä suositumpia. Niillekin pätee, että kaukosäätimen avulla voit säätää paitsi lapojen pyörimisnopeutta, myös valaistusta. Lisäämme, että ne näyttävät myös kauniilta. Olipa kyseessä sitten puinen lapa tai hopeanvärinen muovista valmistettu lapa.


                                                                

Lattia-, pylväs- ja jalustaventilaattorit

Kattoventilaattorien vaihtoehto ovat ne, jotka voit laittaa suoraan lattialle. Niiden merkittävä etu on helppo siirrettävyys sinne, missä niitä tarvitaan juuri nyt. Tarjouksessamme voit löytää lattia-, pylväs- ja jalustatyypit. Kuinka ne eroavat toisistaan? Ennen kaikkea koolla ja alueella, jonka ne pystyvät jäähdyttämään.

Jalustaventilaattorit ovat tyypillisesti näistä kolmesta tyypistä suurimpia. Kesällä ne ovat täällä viilentämään huoneesi täydellisesti. Entä talvella? Silloin voit odottaa, että ne lämmittävät ilman ympärilläsi takaisinkytkentätoiminnon avulla. Ne ovat saatavilla laajassa valikoimassa värejä ja muotoiluja. Sinun tarvitsee vain löytää se, joka sopii juuri sinulle.

Pylväsventilaattorit erottuvat erityisesti vaikuttavalla ulkonäöllään, joten et ensi silmäyksellä tunnista niitä juuri sisustusesineistä. Väritkin vastaavat tätä – saatavilla valkoisena, mustana tai hopeana.

Ja lopuksi emme voi unohtaa lattiaan asennettavia ventilaattoreita, jotka ovat saatavilla korkeuksissa 35–50 senttimetriä. Voit myös käyttää niitä huoneen jäähdytykseen tai lämmitykseen kylmempinä päivinä.


Pöytäventilaattorit

Erityisesti tietokoneella työskentelyyn pöytäventilaattorit ovat kuin tehtyjä. Valikoima on hyvin monimuotoinen, ja voit hankkia ne esimerkiksi latauksella ja varavirtalähteellä tai USB-lisävarusteilla. Suuri etu pöytäventilaattoreissa on niiden käytännöllisyys. Voit helposti säilyttää ne kaapissa, kun niitä ei tarvita.



Seinä- ja upotettavat ventilaattorit

Olemme jo käsitelleet yksityiskohtaisesti katon, lattian ja pöydän, mutta emme ole vielä valmiita. Voit viilentää itsesi myös seinä- tai upotettavilla tuulettimilla. Niitä seinä- voit käyttää käytännössä missä tahansa haluat. Upotettavat ovat erityisen sopivia kylpyhuoneisiin, mutta myös esimerkiksi keittiöihin tai wc-tiloihin, lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä tarvitset myös imutoimintoa. Jotkut mallit sisältävät myös muita ominaisuuksia, kuten ajastimet tai automaattiset sälekaihtimet.


Tuulettimien lisävarusteet

Oletteko jo löytäneet oikean tuulettimen itsellenne rivien seasta? Jos kyllä, on hyvä myös miettiä, tarvitsetteko siihen toimivaa lisävarustetta. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi kaukosäätimiä ja katkaisimia, jatkotankoja tai tuulettimiin sopivia valoja.

Ilmastointi

Eikö tuuletin ole oikea apulainen? Jos harkitsette ilmastointilaitteen hankintaa, ei ole syytä epätoivoon, sillä meiltä löytyy myös sellainen. Boschin seinälle asennettava ilmastointilaite osaa todella paljon: Siinä on tietysti jäähdytys- ja lämmitystoiminnot. Todella tehokas on i-Clean-toiminto, joka poistaa haitalliset bakteerit lämmittämällä 56 °C haihduttimessa, joten tilaan pääsee vain puhdasta ilmaa. Voit myös säätää siihen haluamasi ohjelman runsaasta valikoimasta.Täydellinen yleiskatsaus kaikista tiedoista antaa sinulle sovelluksen, josta ei puutu tietoa ulko- tai sisälämpötilasta, toimintatilasta tai energiankulutuksesta. Voit mukauttaa sen täsmälleen oman harkintasi mukaan.

Jos upotettu ilmastointilaite ei ole suunnitelmissanne, ei haittaa. Meiltä löytyy myös liikuteltavia laitteita, joita voitte vapaasti siirtää kodissanne kulmasta toiseen. Ne ovat myös ajan tasalla ja sisältävät uusimmat teknologiset ja järjestelmäelementit.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i