Aurinkokennolamput ja valot - Top Light | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Aurinkokennovalaisimet ja -valaisimet ei vain puutarhaa varten - Top Light

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Valaise pihasi hyödyntämällä aurinkoenergiaa. Tutustu valikoimaamme!


Kuvittele, että voit valaista oman pihasi ilman sähköä. Kuvittele valosarja ulos, joka luo tunnelmaa terassillesi tai puutarhaasi, ilman sähköä. 


Tämä on mahdollista kiitos aurinkoenergian. Nykyteknologia pystyy hyödyntämään sen, etkä näin ollen tarvitse sähköä ollenkaan, kun laitat koristevalot tai haluat valaista piha-alueen. Millaisesta valaistuksesta sinä haaveilet? 


Aurinkosähkövalaisimet


Valikoimastamme löydät kaikenlaiset aurinkolamput valaisemaan pihaasi kuten aurinkoenergialla toimivat ulkoseinävalaisimet tai aurinkopaneelivalo. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt on mahdollista valaista piha ekologisesti ja ilmaiseksi. Aurinkopaneeli on aurinkokenno, joka latautuu auringonvalossa ja muuntaa auringonsäteet sähköenergiaksi. Se sopii ympärivuotiseen käyttöön, sillä aurinkokenno kyllä latautuu päiväsaikaan, vaikka olisi pilvistä. 


Aurinkosähkövalaisimet ovat todella käteviä käytössä ja säästät sähkölaskussasi. Kukkarosi kiittää.


LED-valo aurinkokennolla


LED-teknologiaa löytyy nyt myös aurinkolampuista. LED-valo aurinkokennolla on hyvä idea, koska LED on pitkäikäinen ja tehokas. 


Koristevalot ulos ja itsestään syttyvä ulkovalo


Syksyn hämärtyessä saatat kaivata lisää valoa ympärillesi. Valolla on ihmeellinen, mieltä piristävä vaikutus. Laita koristevalot tai valosarja terassille, kuistille tai puutarhaan ja luo ainutlaatuinen tunnelma. Valikoimastamme löydät nyt aurinkoenergialla toimivat koristevalot ulkokäyttöön. Monet aurinkolamput syttyvät itsestään hämärän tullessa tai liikkeestä. Niissä on anturi, joka havaitsee valon tai liikkeen. Tämä lisää käyttömukavuutta, kun sinun ei tarvitse huolehtia valojen päälle laittamisesta tai sammuttamisesta. 


Mieti, millaisen aurinkolampun haluat ja tarkista sen ominaisuudet ennen ostoa. Päädyitpä valitsemaan millaisen valaistuksen tahansa, aurinkolampun käyttö on taatusti erittäin miellyttävää! Valitse aurinkolamput ja valot, kun haluat valaista pihasi ekologisesti ja kukkaroystävällisesti.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i