Autotalli ja kellari - OPPLE | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Valot autotalliin ja kellariin - OPPLE

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Autotalli ja kellari - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima valoja autotalliin ja muihin tiloihin. Katso!


Autotalli ei ole vain paikka, jossa säilytetään autoja. Se on voi olla myös paikka, jossa korjataan autoja, työtila tai paikka rentoutumiseen ja luovuuteen. Siksi autotallissa tarvitaan hyvää työskentelyvaloa. Valikoimassamme on erilaisia vaihtoehtoja, joilla autotallin valaistus onnistuu kätevästi. 


Autotallin valojen sijoitus


Autotallin valaistus tulee suunnitella hyvin ja pohtia sitä käytön kannalta. Onko kyseessä auton säilytyspaikka, vai onko tilassa tarkoitus tehdä muutakin? Kattovalaisin autotalliin sopii hyvin yleisvalaisimeksi. Myös loisteputket ovat erinomaisia tehokkaana valonlähteenä. Valaisimia tarvitaan kattoon ja seiniin. Lisävaloja on hyvä hankkia tarpeen mukaan, esimerkiksi työpöytä vaatii oman valonlähteensä.


Tulemme usein autotalliin pimeän aikaan, joten ulkovalot liiketunnistimella ovat hyödylliset. Sisäänkäynnin kohdalle ja kulkureiteille on siis hyvä laittaa valot liiketunnistimella, esimerkiksi valonheitin. Monesti myös kädet voivat olla varattuina, joten itsestään syttyvä valo on aina kätevä. 


Valaisinvaihtoehtoja


Autotalliin valitaan yleensä kattovalaisimet ja loisteputket. Autotallissa voi olla myös tarpeen siirrettävä valaisin. Se valaisee sinne, minne haluat. Tarjoamme valikoiman valoja, joita on helppo siirtää ja sopivat hyvin työskentelyvaloiksi. Joissakin valaisimissa on myös akku. 


Autotallin ulkovalot ovat yhtä tärkeitä kuin sisällä. Valonheittimet valaisevat tehokkaasti ulkoalueella ja valot liiketunnistimella ovat käteviä helppoutensa vuoksi. LED-nauha sopii myös autotalliin tai autokatoksen valaistukseen. Sillä voidaan korvata seinävalaisimet tai asentaa kattoon. LED-valot sopivat moneen kohtaan. Huomioithan myös, että autotallin ja kellarin valaistus tarvitsee korkeamman IP-suojausasteen, koska näissä tiloissa on mahdollisesti enemmän kosteutta ja pölyä.


Autotallin LED-valot


LED-valaisimet autotalliin ovat saaneet suuren suosion. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. LED-loisteputkivalaisin autotalliin on hyvä valinta paitsi LED-teknologiansa, myös valotehokkuutensa ansiosta. Sinun on halutessasi mahdollista toteuttaa autotallin valaistus kokonaan LED-valoilla. LED-valoilla on paljon etuja, mikä tekee niistä erinomaisia näihin olosuhteisiin. Sijoita LED-valot halliin, LED-valot autotalliin tai LED-valot varastoon. Ne ovat myös ympäristöystävällinen valinta, minkä lisäksi säästät energiankulutuksessa silti menettämättä valotehokkuutta. 


Meiltä löydät kaikki valaisimet autotalliin, kellariin, halliin tai vaikka varastoon, niin sisä- kuin ulkovalot. Olipa kyseessä kattovalot, valonheittimet, LED-valot, loisteputket. Toteuta autotallin, hallin, kellarin tai varaston valaistus avullamme. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja hanki parhaimmat valot autotalliin, halliin, varastoon tai kellariin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i