Kohdevalot - Luxera | Valomania
Kirjaudu sisään
Levý banner
Pravý banner
MENU


Vertaile
0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kohdevalot - Luxera

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Värikkäät spottivalot, LED-kohdevalot ym. Katso!


Haluatko korostaa jotakin tiettyä kohtaa lastenhuoneessa? Haluatko kohdevalot kattoon lastenhuoneen yleisvaloksi? Tästä kategoriasta löydät erilaiset lastenhuoneen kohdevalot. Tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman lastenhuoneen valaisimia, joissa on taatusti visioosi sopiva valaisin


LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. LED-spottivalot ovat myös ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion. LED-valo kattoon on oiva lisä lastenhuoneen valaistukseen tai jopa yleisvaloksi. Kohdevalo korostaa haluamaasi kohtaa lastenhuoneen sisustuksessa. Spottivalot kattoon asennettuina toimivat myös yleisvalona. Himmennettävät kohdevalot auttavat säätämään tunnelman juuri sellaiseksi kuin haluat. 


Lastenhuoneen kohdevalot


Lastenhuoneen spottivalot ovat valaisimia, joissa on käytetty värejä ja mielikuvitusta. Nämä valaisimet täydentävät hienosti lastenhuoneen sisustusta, kuten esimerkiksi kohdevalaisin kattoon. Valaisin on yksityiskohta, joka parhaimmillaan voi tuoda hymyn sinun ja lapsesi huulille. Valaistuksella on muutenkin iso rooli mielialaan. Voit valita kohdevalot sisälle vaikkapa yhdessä lapsesi kanssa. 


Tutustukaa valikoimaamme ja löytäkää unelmienne kohdevalo lastenhuoneeseen tai LED-spottivalot kattoon!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.