Kohdevalaistus & spottivalot ALE | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Kohdevalot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Nyt kohdevalaistus ja spottivalot alennetuun hintaan. Kurkkaa!


Kohdevalaistusta käytetään korostamaan jotain tiettyä kohtaa. Se voi olla jokin esine, väri tai alue. Spottivalot kattoon toimii yleisvalaistuksena tai jopa työskentelyvalona. Kaikki riippuu siitä, millaista kohdevaloa on etsimässä. Himmennettävällä kohdevalolla voi helposti vaihtaa tunnelmaa. Kohdevalaistus kannattaa, sillä se on tyylikäs ja hienostunut tapa valaista kotia. Kohdevalot sopivat moneen tilaan, kuten vaikkapa kohdevalot keittiöön tai olohuoneeseen. Keittiön kohdevalot antavat keittiölle oman säväytyksensä. 


Kohdevalot eli spottivalot valaisevat juuri sinne, minne sinä haluat. Sillä on merkittävä vaikutus kodin sisustukseen. Kohdevalot sisälle tuovat tyylikkyyttä. Esimerkiksi kohdevalo taululle korostaa hienolla tavalla taideteosta ja tuo arvokkuuden tuntua. Muista, että sitä ei ole pakko asentaa kattoon, vaan kohdevalo seinään on myös vaihtoehto halutessasi korostaa itsellesi tärkeää asiaa. Kohdevalo valkoinen on hyvä valo korostamaan tiettyjä kohtia. 


Lasten spottivalot


Nämä valot ovat suunnattu kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Se näkyy kauniissa muotoiluissa ja väreissä. Spottivalot ilottelevat väreillä, mutta hillitympiäkin vaihtoehtoja on tarjolla. Sieltä löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva valaisin. 


Jos etsit spottivaloja aikuisempaan makuun, ei hätää. Etsimäsi kohdevalolamppu löytyy varmasti valikoimastamme. Erityisesti musta spottivalo sopii aikuiseen makuun. Se onkin todella suosittu. Musta värinä on tyylikäs ja tuo kontrastia. 


Nyt myös LEDinä


Saatavilla ovat myös LED-kohdevalot. LED-lamput ovat tulleet jäädäkseen, eikä ihme. Ne ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja säästävät energiaa. LED-spottivalot ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat säästää energiakustannuksissa ja toisaalta et halua olla vaihtamassa lamppua joka hetki. 


Kohdevalot alennuksessa


Ymmärrämme, että monesti kohdevalot ovat melko kalliita. Haluamme tulla asiakkaitamme puolitiehen vastaan. Meiltä löydät nyt kohdevalot edullisesti alennuksesta rajallisen määrän ja kohdevalojen erikoistarjoukset kestävät vain rajoitetun ajan. Toimithan nopeasti, mikäli haluat hyödyntää edulliset hinnat. 


Meiltä löydät laajan valikoiman kohdevaloja jokaiseen tarpeeseen. Kohdevalot jakautuvat seuraavanlaisesti: lasten spottivalot, Ledge-valot, puiset kohdevalot, suunnattavat kohdevalot, design-kohdevalot. Millaisista spottivaloista sinä haaveilet? Älä mieti enempää, vaan löydä unelmiesi kohdevalaistus edullisesti jo tänään!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.