Kristallikattokruunut - Prezent | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kristallikattokruunut - Prezent

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kristallikruunut edullisesti laajasta valikoimasta. Katso!


Kristallikruunut olivat entisaikaan merkki vauraasta asemasta. Myös nykyisin kristallikruunu tuo kotiisi arvokasta tunnelmaa ja tyylikkyyttä. Se on todellinen kotisi katseenvangitsija, joka saa vieraidesi päät kääntymään. Tästä kategoriasta löydät kristallikruunut ja kristallivalaisimet. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten sieltä löytyy varmasti visioosi sopiva kristallikruunuvalaisin. Olipa haussa musta kristallikruunu, kristallikruunu messinki tai kristallikruunu 8 lamppua


Kristallikruunukattovalaisin


Kristallikruunuja on erilaisia ja vaihtoehtoja on paljon. Sinulla ei tarvitse olla isoa kotia, vaan kristallikruunu sopii hienosti pienempäänkin tilaan. Kunhan valitset valaisimen mallin huolellisesti. Esimerkiksi iso kristallikruunu pitkällä johdolla, sopii paremmin isoon tilaan. Pieni kristallikruunu tai kristallikruunu plafondi sopii pienempään tilaan. 


Kristallikattokruunu saa tilan näyttämään avarammalta peilin tavoin, sillä se heijastaa valoa. Kristallikruunupaikka on yleensä huoneen keskiosassa. Riippuva kristallivalaisin voi olla esimerkiksi ruokasalin pöydän yläpuolella. 


Kristallikruunu puhdistus


Kristallikruunulle riittää pääsääntöisesti pölyhuiskalla pölyjen pyyhkiminen. Uusimmissa malleissa on nykyään myös tavallisesti pölyä ja likaa hylkivä kerros. Kristallikruunun pesu tapahtuu käsineiden avulla. Varmista, että valaisin on sammutettu ja viilentynyt. Varaa kulhoon vettä, jossa pari tippaa käsitiskiainetta. Voit joko kastaa puuvillakäsineen tai käyttää puhdistusliinaa ja sillä käydä valaisin läpi. Kuivaa kuivalla käsineellä. Valaisimeen ei kannata koskea paljain sormin, koska niistä jää jälki, vaikka olisit kuinka varovainen. 


Kristallikruunu on hyvä puhdistaa perusteellisesti säännöllisesti aina silloin tällöin. Tällä puhdistusmenetelmällä kristallikruunua ei tarvitse ottaa pois katosta. Jos puhdistuksen laiminlyö aivan täysin, eikä puhdista sitä vuosiin, silloin puhdistus tulee olemaan paljon työläämpää ja valaisin joudutaan jopa ottamaan katosta ja purkamaan. Siksi säännöllinen pesu on tärkeää. Kristallikattokruunu on todella upea ja ylellinen kattovalaisin kotiin. Meiltä löydät kristallikruunut edullisesti laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Hanki edullinen kristallikruunu jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i