Edulliset valaisimet nyt alehintaan | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Viikon tarjoukset

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Halvat LED-valot ja muut valaisimet alennuksessa. Katso tarjoukset!


Meillä on viikon alennukset, josta löydät parhaimmat tarjouksemme eli kaikki edulliset valaisimet. Viikon alennukset on jaettu useisiin alaluokkiin, jotta löydät etsimäsi tuotteet helpommin. 


Kattokruunut edullisesti


Kattokruunut tuovat palan luksusta kotiisi. Se on ylellinen kattovalaisin, joka saa vieraidesi päät kääntymään. Kattokruunut eivät kuitenkaan ole halvimmasta päästä. Uskomme, että siksi nämä kattokruunut alennuksessa kiinnostavat sinua. Voit nimittäin ostaa sieltä itsellesi kattokruunun alehintaan tinkimättä kuitenkaan laadusta. Tutustu kattokruunujen maailmaan ja hanki unelmiesi kattokruunu edullisesti nyt alennettuun hintaan. Valikoimamme pitää sisällään design-kattokruunut, kristallikruunut, rustiikkiset kattokruunut ja paljon enemmän.

 

Voit myös tutustua tarjouksessa oleviin kattovalaisimiin, josta löydät erilaiset valaisimet. Ne on jaoteltu käyttötilan ja valaisimen tyypin mukaan. 


LED-valot edullisesti


Sinua saattaa erityisesti kiinnostaa LED-valot tarjous. LED-valot ovat saaneet suureen suosion, koska ne ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa LED-lamppuja (ainakaan usein) ja energiankulutus on paljon vähäisempää, joten kukkarosi kiittää. LED-valot ovat myös ympäristöystävällinen valinta. 


Tavallisesti LED-lamput ovat jonkin verran arvokkaampia. Alennusmyynnistämme löydät halvat LED-valot, jotka auttavat sinua säästämään energiaa ja luontoa. Ja nyt alennushintaan.


Valot liiketunnistimella edullisesti


Valot liiketunnistimella ovat erittäin suositut, eikä ihme. Ne tuovat sellaista käyttömukavuutta, että kerran kokeiltuasi et enää halua olla ilman. Jos olet aikaisemmin epäröinyt tällaisten valojen hankintaa, nyt siihen on erittäin hyvä tilaisuus. Meiltä löydät valot liiketunnistimella sisälle ja ulos nyt alehintaan. 


Kohdevalot edullisesti


Meiltä löytyvät myös kohdevalot, jotka ovat myös erittäin suosittu valaisintyyppi. Ne toimivat niin yleisvalona kuin kohdevalona, jolla voit korostaa jotain tiettyä kohtaa. Himmennettävät spottivalot mahdollistavat valon säätämisen, joten voit vaihtaa tunnelman helposti. Nyt on hyvä tilaisuus hankkia kohdevalot edullisesti alennusmyynnistä ja muut halvat valaisimet


Ulkovalot edullisesti


Sisävalaistuksen lisäksi voit valaista myös ulkoalueen. Syksyn tullessa on hyvä käydä läpi ulkoalueen valaisimet ja uusia rikkinäiset lamput. Muutenkin on hyvä tarkastaa, vastaako ulkovalaistus tarpeisiisi. Ulkovalaistus ohjaa kulkureitit, tuo turvaa ja toivottaa sinut ja vieraasi tervetulleeksi kotiin. Tutustu tarjoustuotteisiimme. Löydät sieltä varmasti visioosi sopivat ulkovalaisimet nyt alehintaan. 


LED-valonauha halvalla


LED-valonauhat ovat nyt huippusuosittuja monikäyttöisyytensä vuoksi. Ne voidaan laittaa jopa ahtaisiin tiloihin, käyttää koristevaloina ja täydentää kotisi sisustusta ja tunnelmaa. Himmennettävä LED-nauha luo haluamasi tunnelman. LED-nauhat sopivat niin sisälle kuin ulos. Niitä käytetään kylpyhuoneessa, olohuoneessa, keittiössä, portaikossa, terassilla tai juuri siellä, missä kaipaat tyylikästä valaistusta. Sen voi kiepauttaa kaiteen ympärille.  Alennusmyynnissämme ovat tarjolla RGB-LED-nauhat, liimattavat LED-nauhat, LED-nauhat 12V ja LED-nauhat 230V.


Hyödynnä nämä huipputarjoukset ja hanki valaisimet edullisesti! Jos iskit silmäsi johonkin tiettyyn valaisimeen, kannattaa toimia heti. Tarjoustuotteita on vain rajallinen määrä, eikä tarjouksetkaan ole voimassa ikuisuutta. Toimi nyt, jotta ehdit napata itsellesi paras valaisin.

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.