Kylpyhuonevalaisimet - Searchlight | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 2

Kylpyhuonevalaisimet - Searchlight

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Kylpyhuonevalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Kylpyhuoneen kattovalaisimet ja plafondit laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko haussa uusi kylpyhuoneen kattovalaisin tai kylpyhuoneen plafondi? Tässä kategoriassa esittelemme kylpyhuoneen kattovalaisimet. Kylpyhuoneen valaisin kannattaa valita huolella. 


Muutenkin kylpyhuoneen valaistus on hyvä suunnitella huolella. On tärkeää, että valaisin on tarkoitettu kyseiseen tilaan. Hankkiessa oma kostean tilan valaisin on syytä tarkistaa myös valaisimen IP-luokitus, jotta se vastaa varmasti omia tarpeitasi. Kostean tilan valaisin IP on esimerkiksi IP44, joka on roiskevedenpitävä. 


Kylpyhuoneen valaisin


Kylpyhuoneen kattovalo voi olla kostean tilan plafondi eli lähelle katonrajaa tuleva valaisin. Plafondit sopivat erinomaisesti matalaan kylpyhuoneeseen tai muihin mataliin tiloihin. 


Valittavanasi on esimerkiksi LED-plafondi kylpyhuoneeseen. LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Kylpyhuone LED-plafondi luo hyvän yleisvalon tilaan. Plafondit ovat suosittu kylpyhuoneen kattovalaisin.


Kylpyhuoneen valaisin liiketunnistimella voi myös olla mielenkiintoinen vaihtoehto ja vapauttaa kätesi. Sinun ei tarvitse sytyttää tai sammuttaa valoja manuaalisesti. Musta kylpyhuoneen kattovalo on erittäin tyylikäs kylpyhuoneeseen. Vaaleaan kylpyhuoneeseen musta kattovalo tuo kontrastia. Toisaalta jos kylpyhuoneesi on tumma, tällainen kylpyhuoneen valaisin sulautuu sinne hienosti. Nyt on oiva hetki tehdä lampun vaihto. Meiltä löytyy visioosi sopiva pesuhuoneen kattovalaisin

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i