Lasten kohdevalot | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 7

Lasten kohdevalot

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Lasten kohdevalot - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Lastenhuoneen spottivalot, myös ledinä. Laaja valikoima. Katso!


Haluatko korostaa jotakin tiettyä kohtaa lastenhuoneessa? Haluatko kohdevalot lastenhuoneeseen tuomaan yleisvaloa? Tästä kategoriasta löydät erilaiset lastenhuoneen spottivalot. Tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman, josta löytyy varmasti visioosi parhaiten sopiva valaisin lastenhuoneeseen.


Lastenhuoneen valaisimet nyt myös LEDinä


LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. LED-spottivalot kattoon ovat myös ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion. 


LED-valo on oiva lisä lastenhuoneen valaistukseen. Spottivalo korostaa haluamaasi kohtaa lastenhuoneen sisustuksessa. Spottivalot kattoon asennettuina on myös hyvä kattolamppu lastenhuoneeseen. Himmennettävät kohdevalot auttavat säätämään tunnelman juuri sellaiseksi kuin haluat. 


Lastenhuoneen spottivalot


Lastenhuoneen spottivalot eli kohdevalaisimet ovat valaisimia, joissa on käytetty värejä ja mielikuvitusta. Nämä valaisimet sopivat hyvin yleisvalaisimiksi, lukuvaloksi tai korostamaan jotain tiettyä kohtaa sisustuksessa. Valaisin on yksityiskohta, joka parhaimmillaan voi tuoda hymyn sinun ja lapsesi huulille. Valaistuksella on muutenkin iso rooli mielialaan. 


Voit valita kohdevalot sisälle vaikkapa yhdessä lapsesi kanssa. Vaihtoehtoja on runsaasti värikkäistä valaisimista hillitympiin sävyihin. Valaisin voi myös viestiä lapsesi mielenkiinnon kohteista, esimerkiksi rakkaudesta jalkapalloon. Tutustukaa valikoimaamme ja löytäkää unelmienne kohdevalo lastenhuoneeseen tai LED-spottivalot kattoon!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i