Lattiavalaisimet & lattialamput ALE | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Lattiavalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Nyt rajallinen määrä lattiavalaisimia alehintaan. Katso tarjoukset!


Lattiavalaisin valaisee juuri sen verran kuin on tarve. Se on tunnelmallinen valaisin. Valikoimastamme löytyvät lattiavalaisimet edullisista aina kalliimpiin malleihin. Nyt saatavilla ovat lattiavalaisimet tarjouksessa rajallinen määrä. 


Jos haussa on lattiavalaisin edullisesti, sinua varmasti kiinnostaa tutustua näihin tarjouksiin. Sama laatu edullisempaan hintaan!


Lattiavalaisimen edut


Lattiavalaisimet voivat olla kaunis osa kotisi sisustusta. Kuvittele vaikkapa tunnelmallinen lukunurkkaus, jossa on pehmeä nojatuoli ja kaareva lattiavalaisin sen vieressä. Toinen suuri lattiavalaisimien etu on helppo siirrettävyys paikasta toiseen. Kyllästyttyäsi voit vain vaihtaa sen toiseen huoneeseen. Tarjousvalaisimissa ovat erilaiset värivaihtoehdot, isot ja pienet mallit sekä lattiavalaisimet, joiden korkeutta voit säätää tilanteen mukaan. Löydät varmasti visiotasi vastaavan lattiavalaisimen. Olipa haaveenasi kultainen lattiavalaisin, täysin musta lattiavalaisin, kolmijalkainen lattiavalaisin tai vaikka kaarilattiavalaisin, löydät sen melko varmasti edullisesti tarjoushintaan. 


Olemme jakaneet lattiavalaisimet seuraavanlaisesti: LED-lattiavalaisimet, himmennettävät lattiavalaisimet, kosketustekniikkalattiavalaisimet, lasten lattiavalaisimet, puiset lattiavalaisimet, rustiikkiset lattiavalaisimet, design-lattiavalaisimet ja vintage-lattiavalaistus


Erilaisia vaihtoehtoja


Lattiavalaisimissa on erilaisia vaihtoehtoja, jotka esittelemme tässä. Varmaan tiesitkin, että LED-lattiavalaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja säästävät energiaa. LED-jalkalamppu on näistä syistä erittäin suosittu. Plussaa on myös se, että LED-valojen kanssa ei tarvitse olla vaihtamassa yhtenään polttimoita. Himmennettävät lattiavalaisimet mahdollistavat valon säätämisen tunnelman mukaan. Kosketustekniikkalattiavalaisimet hyödyntävät kosketustekniikkaa, joka tekee valaisimen käytöstä entistä kätevämpää. 


Lasten lattiavalaisimet ovat suunniteltu perheen pienimmille ja lapsenmielisille. Nämä valaisimet hyödyntävät muotoilua ja värejä. Puiset lattiavalaisimet ovat erittäin tyylikkäitä. Puu on materiaalina luonnonläheinen. Se on helppo yhdistää monenlaisten sisustustyylien kanssa. Rustiikkiset lattiavalaisimet ja vintage-lattiavalaisimet tuovat tuulahduksen menneiltä vuosikymmeniltä, mutta niitä voi yhdistää myös modernimpaan kotiin. Desig-lattiavalaisimet ihastuttavat upealla muotoilullaan. Mikä näistä kuulostaa sinun kotiisi parhaimmalta lattiavalaisimelta? Nappaa edullinen lattialamppu ja valaise kotisi tyylillä!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.