LED-ulkovalaisimet - Trio | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LED-ulkovalaisimet - Trio

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: LED-ulkovalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Valaiset pihasi LED-ulkovaloilla. Tutustu valikoimaan!


LED-tekniikka takaa, että valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua usein ja kukkarosi kiittää. LED-ulkovalot ovat saatavissa erilaisin vaihtoehdoin. Valikoimastamme löytyy varmasti mieluisa LED-ulkovalo, joka sopii visioosi. 


LED-ulkovalaistus


Suunnittele ulkovalaistus, joka vastaa tarpeisiisi. Syksyisin on hyvä tarkistaa valot ja vaihtaa rikkinäiset lamput uusiin. Valaistuksella on tärkeä rooli, ei vain kulkureittien valaiseminen, vaan se tuo turvaa ja luo tunnelmaa. Esimerkiksi LED-ulkovalot terassille kruunaavat tilan ja voit viettää siellä ikimuistoisia hetkiä ystäviesi kanssa. 


LED-ulkovalot liiketunnistimella auttavat säästämään energiaa vieläkin enemmän. Valot syttyvät vain silloin, kun havaitsevat liikettä. Tämän tyyppiset liiketunnistinvalot sijoitetaan kulkureiteille tai muihin tiloihin, joissa ei viivytä kovin pitkään. Myös katto- ja seinävalaisimet ovat suosittuja piha-alueen valaistuksessa. LED-ulkovalot kattoon tuo hyvän yleisvalaistuksen. Meiltä löydät kaikenlaiset valaisimet myös puutarhan, pihatien tai mökin pihan valaisemiseen. LED-ulkovalo pylväs on suosittu malli. Yksi vaihtoehto on aurinkolamppu, joka latautuu auringonvalolla. Tällöin et tarvitse sähköä ja säästät energiaa. Nämä LED-ulkovalolamput ovat saatavilla eri mallein. 


LED-pihavalot


Ulkovaloissa on tietenkin tärkeää, että ne kestävät haastavammissakin olosuhteissa. Valitessasi LED-valaisinta, kiinnitä huomiota mukana olevaan IP-koodiin. Sen ensimmäinen numero ilmoittaa kiinteästä hiukkassuojauksesta. IP:n toinen numero ilmoittaa, miten laite on suojattu veden sisäänpääsyltä.


Esimerkiksi IP44 on roiskevedenpitävä eli sen tulee kestää vesiroiskeita kaikista suunnista. IP55 on suihkuvedenpitävä. IP55-valaisin on suojattu pölyltä ja vesisuihkulta. Tämän luokan valaisimia käytetään ulkona, suihkussa ja muissa kosteissa tiloissa. Tutustu valikoimaamme. Löydät sieltä erilaiset LED-ulkovalot, kuten LED-ulkovalo terassille, LED-ulkovalot liiketunnistimella ja muut LED-ulkolamput

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i