Ulkotarvikkeet - Greenlux | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Ulkotarvikkeet - Greenlux

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet
Pyydettyä sisältöä ei löydy

Kategorian kuvaus

Sähköinen hyttyskarkotin ja muut lisävarusteet ulos. Tutustu valikoimaan!


Valikoimastamme löydät kaikki tarpeelliset lisävarusteet ulos. Täältä löydät erilaiset lampunpidikkeet, pistorasia puutarhaan, sähköinen hyttyskarkotin tai vaikka kannettava kaiutin Bluetooth-yhteydellä. 


Miten eroon hyttysistä ulkona? Sähköinen hyttyskarkotin on uudenlainen keino karkottaa kesällä kiusaavat hyttyset. Se on hyttysten karkottaja, joka pitää hyttyset loitolla ilman torjunta-aineita ja vahingollisia kemikaaleja. 


Pistorasia ulos


Valikoimastamme löydät myös erilaiset säänkestävät pistorasiat ulos, kuten pistorasia puutarhaan tai pylväsvalaisin pistorasioilla. Voit myös hankkia ulkovalot pistorasioilla, jotka ovat saatavilla myös anturin kanssa. Näin valaisin syttyy ja sammuu itsestään, mikä tekee käytöstä erittäin miellyttävää. Valaistus lisää viihtyisyyttä ja turvallisuuden tunnetta. Valikoimastamme löytyy myös pistorasia ajastimella. Säädät vain ajan, milloin pistorasia alkaa toimittaa sähköä ja milloin valaistus syttyy. 


Lampunpidike on hyödyllinen silloin, kun tehdään lampun asennus nurkkaan tai kulmaan. Meiltä löydät valikoiman lampunpidikkeitä. Tutustu valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i