Loisteputket & loistelamput edullisesti tarjouksessa | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Loistelamput

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Katso tarjoukset ja löydä tarvitsemasi loisteputki!


Loisteputket ovat pitkäikäisiä, energiatehokkaita ja luotettavia. Niiden valotehokkuus on erinomainen. Ominaisuuksiensa vuoksi ne ovat erinomaisia työskentelyvaloja. Loistelamppuvalaisin sopii moneen paikkaan: toimistoihin, myymälöihin tai teollisuuteen. Esimerkiksi loisteputket autotalliin tai loisteputket halliin ovat suosittuja. Mikäli vanha loisteputki ei toimi, on se syytä vaihtaa uuteen. 


Miten valita loistelamppu T5 tai T8 välillä? 


Ero näiden välillä on paksuus. Loisteputket T5 on markkinoiden pienin putkivalomalli. T5-loisteputken halkaisija on 16 mm ja T8-loisteputken puolestaan 26 mm. Suosittelemme T5-loisteputkea toimistoihin, kouluihin, myymälöihin tai turvavalaistukseksi. T8-loisteputket ovat yleisin energiansäästölamppumalli. Suosittelemme sitä koteihin tai toimistoihin. Nykyisissä malleissa valo on lämpimämpi ja miellyttävämpi. Molempien loisteputkien keskimääräinen odotettu käyttöikä on noin 30 000 tuntia. 


Loisteputkia on olemassa wattimäärältään 58W, 36W, 18W ja 10W. Käytä aina saman wattimäärän loisteputkea. Eli jos vessassa on 18W loisteputki, tulee myös uuden loisteputken olla 18W. Tietyn wattinen loisteputki on aina samanpituinen. Loistelampputyypit jakautuvat niin, että on olemassa suorat putket T5 ja T8, rengasloistelamput ja pienloistelamput


Loisteputket tarjouksessa


Valikoimastamme löytyy loisteputket tarjouksessa edulliseen hintaan. Mikäli haluat hankkia uuden loisteputken edullisesti tai vaihtaa loistelampun tilalle LED, nyt on hyvä tilaisuus. LED-loistelamput ovat pitkäikäisiä, energiaa säästäviä ja tehokkaita. Saat vaihdettua LED-loisteputket vanhojen tilalle hyvin, koska nykyisin loisteputkissa on paljon vaihtoehtoja ledinä. Hyödynnä loisteputkitarjouksemme ja löydä paras loisteputki autotalliin, halliin, toimistoon, myymälään tai muuhun tarvitsemaasi tilaan työskentelyvaloksi. Loistelampun vaihto ei ole ollut koskaan näin helppoa, kun muutamalla klikkauksella saat tilattua uusi loisteputki netistä. 


Alennusmyynnistämme löydät kaikki loisteputket edullisesti ja ne on jaettu seuraavanlaisesti: kiinnitettävät loistelamput, riipusloistelamput ja design-loistelamput. Näistä löytyy varmasti se oikea loisteputki etsimilläsi ominaisuuksilla. Olipa kyseessä vaikka LED-loistelamput, loistelamppu E27, loistelamppu G23 tai loistelamppu G24 tai loistelamppu pyöreä. Löydä loisteputket netistä edullisesti ja hyödynnä tarjouksemme!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.