Portaikko ja eteinen - Yeelight | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Portaikko ja eteinen - Yeelight

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Portaikko ja eteinen - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Yövalot, valaistus portaikkoon ja eteiseen. Katso valikoima!


Eteinen on yleensä ensimmäinen tila, jonne vieraasi astuvat tullessaan vierailulle kotiisi. Siksi haluat varmastikin luoda tunnelman, joka toivottaa tervetulleeksi. Siinä eteisen valaistus auttaa suuresti. Valitse siis eteisen valaisimet huolella, jotta luot eteiseen haluamasi tunnelman. Perinteinen tapa valaista eteinen on eteisen seinävalaisin tai eteisen lamppu ja kattovalaisin, joka antaa yleisvalon tilaan.


Portaikon valaistus


Suosittelemme portaikkoon ja käytäviin asentamaan valot liiketunnistimella. Portaikkovalo liiketunnistimella on täydellinen tällaiseen tilaan, koska yleensä siitä vain kuljetaan läpi. Älä myöskään unohda, että yleensä portaikko yhdistää yhden talon osan toiseen, joten luultavasti saatat kantaa käsissäsi jotain. Tällöin valot liiketunnistimella sisälle ovat erityisen hyödylliset, kun sinun ei tarvitse laittaa valoja päälle manuaalisesti. 


LED-valaistus


Seinävalaisimet sopivat hienosti niin portaikon kuin eteisen valaistukseen. Nykyisin saatavilla ovat LED-seinävalaisimet. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua usein ja toisaalta säästät energiankulutuksessa, jolloin kukkarosi kiittää. LED-valot rappusiin tai eteisen LED-valaistus on fiksu valinta. 


LED-nauha portaisiin tai LED-nauha kaiteeseen on nykyaikainen ja tyylikäs valaistus rappusiin. Näin valaistus ei ole tiellä, vaan valaisee jokaisen askeleesi. Pelkkä yleisvalo katossa ei aina ole tarpeeksi riittävä ja siksi LED-valonauha rappusissa tai kaiteessa on hyvä täydentämään portaikon valaistus. Valikoimastamme löydät erilaiset yövalot. Yövalot auttavat opastamaan oikean kulkureitin tai helpottavat lasten pimeän pelossa. Valaise kotisi portaikko tai eteinen tyylillä. Hanki unelmiesi valot portaikkoon tai eteiseen jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i