Pöytävalaisimet ja pöytälamput ALE | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pöytävalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima pöytävalaisimia nyt tarjoushintaan. Katso!


Ymmärrämme, että joidenkin lamppujen hintataso on korkeampi. Siksi tästä löytyvät nyt kaikki pöytävalaisimet tarjouksessa. Saat siis pöytävalaisimet alehintaan, kun hyödynnät erikoistarjouksemme. Olemme varmoja, että täältä löytyy visioosi sopiva pöytälamppu.


Erilaiset pöytävalaisimet


Kattava valikoimamme pitää sisällään hyvin paljon erilaisia pöytälamppuja. Jotta sen oikean pöytälampun löytäminen olisi vieläkin helpompaa, olemme jakaneet pöytälamput eri kategorioihin, kuten LED-pöytävalaisimet, lasten pöytävalaisimet ja rustiikkiset pöytävalaisimet. LED-valaisimet ovat todella suosittuja nykyisin, sillä ne ovat erittäin pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja energiaa kuluu vähemmän. LED-lamput ovat myös ympäristöystävällinen valinta. 


Rustiikkiset ja vintage pöytävalaisimet tuovat tuulahduksen menneen ajan tunnelmaa. Nämä valaisimet sopivat hienosti kotiin, joka on sisustettu vanhan ajan huonekaluilla, mutta toisaalta myös moderniin kotiin tällainen pöytävalaisin voi tuoda hauskan yksityiskohdan. Jokainen tietää, että muoti kiertää ja vanhat asiat tulevat uudestaan muotiin tietyin välein. Näin myös vintage valaisin voi olla yhtäkkiä taas todella trendikäs, kuin moderni pöytävalaisin tai design pöytävalaisin. Tutustu siis näihin kategorioihin avoimin mielin ja saatat yllättyä. Koristeelliset pöytävalaisimet kategoriasta löytyy esimerkiksi huippusuosittu suolalamppu tai pallonmuotoinen pöytävalaisin (pöytävalaisin pallo). Koristeelliset pöytävalaisimet edustavat monesti modernia pöytälamppua. Pöytälamppu paristolla löytyy täältä. Jos mielessäsi on pieni pöytävalaisin, sinua kiinnostaa silloin kategoriamme lamput ja pienet lamput klipsillä. Nämä lamput eivät vie tilaa työpöydästäsi kiitos klipsin. Jos sinulla on haussa pöytävalaisin hipaisukytkimellä, silloin sinua kiinnostavat kosketuspöytävalaisimet. Tarjolla on myös pöytävalaisin himmentimellä. Himmennettävä pöytävalaisin on kätevä, koska voit säätää valon määrää tarpeidesi mukaan.


Löydä unelmiesi pöytälamppu


Käytä hakusuodatinta, jos sinulla on jokin tietty kriteeri. Esimerkiksi jos haussa on pöytävalaisin vihreä tai pöytävalaisin punainen, voit suodattaa valaisimet, jotka ovat haluamasi värisiä. Tätä kannattaa hyödyntää, koska parhaimmillaan pöytävalaisin on osa kotisi sisustusta, eikä pelkkä valonlähde. Laita pöytävalaisin yöpöydälle tai kirjoituspöydälle tai minne ikinä haluat.  Yöpöytä tai kirjoituspöytä on se tavallisin sijoituspaikka, mutta lopullisen paikan määrittelet sinä itse. 


Hyödynnä pöytävalaisinale ja nappaa itsellesi paras pöytävalaisin parhaaseen hintaan! Kannattaa toimia nopeasti, sillä pöytävalaisintarjous ei ole voimassa ikuisuutta ja valaisimiakin on rajallinen määrä.

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.