Lasten seinävalaisimet - Rabalux | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Lasten seinävalaisimet - Rabalux

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Lasten seinävalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Lastenhuoneen seinälamput laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko haaveissa uusi lastenhuoneen seinälamppu? Tässä kategoriassa esittelemme lasten seinävalaisimet. Valikoimastamme löytyvät kaikki lastenhuoneen seinävalaisimet herkullisilla väreillä ja upealla muotoilulla. 


Jokainen lasten seinävalaisin on suunniteltu nimenomaan turvallisuus ja tyylikkyys huomioiden. Lasten seinävalaisimet ovat värien ilotulitusta, mutta tarjolla on myös hillitympiä värejä. Täältä löytyy varmasti visioosi sopiva lastenhuoneen lamppu tai lasten yövalo. 


Lastenhuoneen seinälamppu


Lastenhuoneen seinävalaisin tuo lisävaloa lastenhuoneeseen. Se voi toimia yleisvalaistuksena, tunnelmavalona tai kohdennettuna valona. Huomioithan myös, mitä muuta valoa tilaan tarvitaan. Tarvitseeko lapsesi tunnelmallisen yöpöydän lampun, työskentelyvaloa kirjoituspöydälle läksyjen tekoon tai kattolampun? Parhaimmillaan lastenhuoneen seinävalaisin täydentää huonetta, jolloin lastenhuoneen sisustus näyttää entistä ehommalta. Niin valolla kuin ympäristöllä on iso vaikutus lapsen mielialaan. Haluat varmasti luoda lastenhuoneen, joka saa hymyn lapsesi huulille.


Lasten seinävalaisin voi olla esimerkiksi väriltään muuhun sisustukseen sopiva. Vaihtoehtoja on runsaasti värikkäistä valaisimista hillitympiin sävyihin. Valaisin voi myös viestiä lapsesi mielenkiinnon kohteista, esimerkiksi rakkaudesta eläimiin tai autoihin. Lastenhuoneen seinälamppu on nyt saatavilla myös rakastetuilla Disney-hahmoilla tai muilla veikeillä hahmoilla sekä jännittävillä kuvioilla ja väreillä. Lasten seinälamppu voi jopa saada lasten mielikuvituksen liikkeelle ja siten auttaa luovuudessa. Valaisin lastenhuoneeseen voi olla katseenvangitsija ja sisustuselementti. Kun kyseessä on lastenhuoneen valaisin, sen ei todellakaan tarvitse olla mikään tavallinen seinälamppu. Päinvastoin, ne saavat olla täynnä väriä ja eloa! Se voi olla vaikka tiikerilamppu.


Lastenhuoneen yövalo


Lasten yövalo on pistorasiaan tuleva valo, joka luo pehmeän ja turvallisen valon lievittäen näin lapsen pimeän pelkoa. Jos lapsi herää yöllä, se ehkäisee pimeässä törmäilyä. Yövalo kulkureiteillä ohjaa pimeässä kulkua. 


Tarvitsetko yövalot, jotka palavat läpi yön? Vai riittääkö yövalot liiketunnistimella? Yövalot liiketunnistimella syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuvat hetken kuluttua. Voit myös valita LED-yövalot, esimerkiksi LED-yövalo liiketunnistimella. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säätävä. Kaikki nämä ovat erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia. Yövalo seinään valaisee makuuhuoneessa, portaikossa, lastenhuoneessa tai muussa tilassa, johon tarvitset yöllistä valoa. Lasten ja vauvan yövalo tuo turvaa perheen pienimmille, joten oikea paikka on sijoittaa yövalo lastenhuoneeseen. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten siihen kannattaa tutustua huolella. Sieltä löytyy varmasti täydellinen seinävalaisin lapsille ja lapsenmielisille tai lastenhuoneen yövalo. Löydä paras valaisin lastenhuoneeseen jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i