Seinävalaisimet sisälle ALE | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Seinävalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima seinävalaisimia edullisesti tarjoushintaan.


Seinävalaisimet ovat osa kodin perusvalaistusta ja voit käyttää niitä missä tahansa. Voit hankkia seinävalaisimet sisälle ja ulkokäyttöön. Sinun pitää vain tietää, minkä tilan tai alueen haluat valaista. 


Huomioi tarpeesi ja mieti, millaisen valaistuksen tarvitset eri tiloihin. Ota huomioon myös koko eli miten iso seinävalaisin on paras kotiisi. Suunnittele valaistus ja toteuta omat valaistusunelmasi. Meillä on nyt saatavilla rajoitettu valikoima seinävalaisimia tarjouksessa alennettuun hintaan.


LED-seinävalaisimet sisälle


Seinävalaisin (LED) on oikea valinta silloin, kun haluat pitkäikäisen ja energiaa säästävän valaisimen. Valikoimastamme löytyvät LED-älyvalaisimet ovat nykyaikaa. Niitä voidaan ohjata esimerkiksi puhelimella tai kaukosäätimellä. Himmennettävä seinävalaisin luo kotiisi oikeanlaisen tunnelman tilanteen mukaan. Ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja siksi niin suosittuja.


Seinävalaisimet liiketunnistimella


Anturilla varustettu seinävalaisin syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä. Siksi seinävalaisin portaikkoon kannattaa olla juuri tämäntyyppinen valaisin. Näin sinun ei tarvitse sytytellä valoja manuaalisesti edestakaisin. Yleensä portaikossa tai käytävillä ei olla kovin pitkään. Näin ollen seinävalo liiketunnistimella on järkevä valinta.


Seinävalaisin huoneen mukaan


On tärkeää tietää, minne seinävalaistus tulee. Valitse seinävalaistus huoneen mukaan. Esimerkiksi kylpyhuoneen seinävalaisin on hyvä valita kylpyhuoneseinävalaisimista, sillä ne on suunniteltu nimenomaan kyseiseen tilaan. 


Olohuone on puolestaan paikka, jossa yleensä vietetään paljon aikaa ja jonne myös vieraat kokoontuvat. Siksi varmasti haluat, että olohuoneen seinävalaisin sopii kotisi sisustukseen ja luo oikeanlaista tunnelmaa ympärille. Himmennettävä seinävalaisin on fiksu valinta silloin, kun haluat vaihtaa valaistusvoimakkuutta kätevästi tilanteen mukaan. Iso seinävalaisin on näyttävä suuressa tilassa. Mustat seinävalaisimet ovat suosittuja, joten ehkäpä haluat hankkia kotiisi oman. Tutustu siinä tapauksessa esimerkiksi vintage-seinälamppuihimme, jossa on paljon erilaisia mustia seinälamppuja.

 

Erilaisia vaihtoehtoja


Valikoimassamme on paljon valinnanvaraa. Design-seinävalaisimet ovat erittäin suosittuja, sillä niiden kaunis muotoilu kiinnittää huomion. Vintage-seinävalaisimet tuovat menneiden vuosikymmenten tyyliä kotiisi. Seinävalaistus kulta tuo ylellistä tunnelmaa kotiisi. Musta seinälamppu on tyylikäs vaihtoehto ja tuo kaivattua kontrastia tilaan. On hyvä ottaa huomioon myös valaisimien yhtenäisyys, jotta kokonaisuus on harmoninen. Tässä valaisimen väri on yksi tekijä. Mustat seinävalaisimet sopivat moneen tilaan. Keittiöön ja ruokasaliin suosittelemme kristalliseinävalaisimet. Ne ovat kauniita ja tuovat ylellisyyden tunteen kotiisi. Seinävalaisimet makuuhuoneeseen voivat olla puisia, sillä ne ovat tunnelmalliset ja sopivat yleensä hienosti makuuhuoneen sisustukseen. 


Seinävalaisin eteiseen tuo lisävaloa tilaan. Sen voi asettaa sellaisiin paikkoihin, joissa tarvitaan enemmän valoa, esimerkiksi lähelle avaintensäilytyspaikkaa. Eteisen seinävalaisin on hyvä olla mahdollisimman vähän tilaa vievä. Yleensä juuri eteisessä ei ole juuri ylimääräistä tilaa ja kiireisinä aamuina meno voi olla vauhdikasta. Siksi muotoiluun ja materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota. Seinävalaisin hyllyllä on hyvä vaihtoehto etenkin lastenhuoneeseen. Tutustu lastenhuoneen seinävalaisimiin.


Seinävalaisimen asennus 


Seinävalaisin voi olla joko seinävalaisin johdolla tai seinävalaisin kiinteä asennus. Seinävalaisimen asennuskorkeus ja paikka tulee katsoa tarkkaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia seinävalaisimia, joista taatusti löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. 

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.