Kylpyhuoneen seinävalot - Azzardo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kylpyhuoneen seinävalot - Azzardo

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Kylpyhuoneen seinävalot - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Kylpyhuoneen seinävalot edullisesti. Tutustu valikoimaan!


Seinävalaisimet ovat yksi kodin perusvalotyypeistä ja osa kylpyhuoneen valaistusta. Suunnittele kylpyhuoneen valaistus huolellisesti, sillä se on yksi haastavimpia tiloja valaistuksen kannalta. Pinnat ovat heijastavia ja toisaalta kylpyhuoneessa tarvitaan monipuolista valoa. On hyvä ottaa huomioon myös valaisimien yhtenäisyys, jotta kokonaisuus on harmoninen. Esimerkiki mustat seinävalaisimet ovat tyylikäs vaihtoehto ja tuovat kaivattua kontrastia tilaan. Seinävalaisimet käyvät hyvin esimerkiksi peilin viereen.


Valikoimastamme löydät seinävalaisimet (kylpyhuone), jotka on suunniteltu nimenomaan kylpyhuoneeseen.


Epäsuora valo kylpyhuone 


Kylpyhuoneessa epäsuora valo tuo tunnelmallisuutta. Epäsuorassa valaistuksessa itse valonlähde ei näy. Valo on tällöin pehmeä, eikä häikäise. Tällaiseen valaistusratkaisuun päästään esimerkiksi valitsemalla sopivat kylpyhuoneen seinävalaisimet tai käyttämällä LED-valonauhaa. Kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa panostaa. 


Kaunis ja tunnelmallinen kylpyhuoneen valaistus auttaa rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen. Voit tehdä kylpyhuoneesta kuin kylpylän, joka on tarkoitettu myös rentoutumiseen, eikä vain peseytymiseen sekä aamu- ja iltatoimiin. Tunnelman luomisessa juuri valaistuksella on tärkeä rooli. Esimerkiksi himmennettävät seinävalot voi olla hyvä ratkaisu, koska pääset säätämään valon määrää. Himmennettävät lamput luovat haluamasi tunnelman helposti kylpyhuoneeseen.

 

LED-seinävalot


LED-valaistus kylpyhuoneeseen tuo mukanaan monia etuja. LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja ei tarvitse vaihtaa usein ja kukkarosi kiittää. LED-lamput ovat tulleet jäädäkseen ja nyt on mahdollista hankkia kylpyhuoneen seinävalot LEDinä


Tutustu valikoimaamme ja hanki unelmiesi kylpyhuoneen seinävalaisimet!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i