Toimistovalaistus & työhuoneen valaisimet | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän

Toimisto ja työhuone

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Toimistovalaistus ja työhuoneen valaisimet edullisesti netistä. Katso valikoima!


Onko edessä toimistovalaistuksen suunnittelu ja uusien työhuoneen valaisimien hankinta? Olet oikeassa paikassa. Meiltä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman valaisimia, joilla onnistuu harkittu ja hyvä toimiston valaistus tai työhuoneen valaistus


Valikoimamme kattaa kaikki toimistovalaisimet


Loistelamput toimistoon


Loisteputki tarjoaa tasalaatuista ja energiatehokasta valoa. Se sopii erinomaisesti toimistoon, työhuoneeseen ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan valoa pitkiä aikoja kerrallaan. Loisteputken hyviin puoliin kuuluvat myös pitkäikäisyys, eli kovin usein loisteputkea ei tarvitse vaihtaa. 


Valikoimastamme löydät myös LED-loisteputket, jotka ovat yhä suositumpia. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Se on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei sisällä elohopeaa. Työhuoneen valaisin kattoon voi olla myös riipusvalaisin, joka tuo näyttävää ja tehokasta valoa. 


Muut toimistovalaisimet


Toimistossa tai työhuoneessa tarvitaan tehokkaan yleisvalaistuksen lisäksi monesti myös työskentelyvaloa. Toimistovalaistus täydentyy pöytävalaisimilla. Valikoimastamme löytyy erilaisia pöytävalaisimia moneen tarpeeseen.

 

Esimerkiksi pöytävalaisin klipsillä vapauttaa tilaa työpöydältä. Himmennettävä pöytävalaisin valaisee juuri sen verran, kuin tarve on. Sillä luot haluamasi tunnelman keskelle työpäivääsi. On myös olemassa valaisimia, joissa onnistuu puhelimen langaton lataus. Näiden valaisimien joukosta löytyy varmasti visioosi sopiva toimistovalaisin, joka ei vain valaise, vaan myös toimii sisustuselementtinä toimistossasi. Hanki unelmiesi toimistovalaistus tai kattovalaisin toimistoon!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.