Ulkovalaistus - BRILAGI | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie venkovky

Ulkovalaistus - BRILAGI

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Millainen on haaveidesi ulkovalaistus? Katso kattava valikoima!


Suunnitteletko ulkovalaistusta kotiin tai mökille? Olet oikeassa paikassa. Ulkovalaistus on tärkeimpiä valaistusratkaisuja. Ulkovalaistus mökille on monelle mökkeilijälle tarpeellinen. Kodin pihavalaistus auttaa sinua ja vieraitasi löytämään kotiin ja tuo tyyliä ja tunnelmaa pimeyden keskelle. Se ei jää huomaamatta sinulta, eikä muilta.

 

Selvää on, että ulkovalot ovat välttämättömiä etenkin vuoden pimeimpään aikaan, mutta yhtä lailla ne tuovat iloa syksyn pimeyteen. Jo pelkästään talon ulkovalaistus vaikuttaa piha-alueeseen ja sen tunnelmaan merkittävästi.

 

Miten valaista piha-alue


Ulkovalaistusvaihtoehdot ovat monipuoliset. Yksi yleisimmistä tavoista valaista piha-alue on yksinkertaisesti laittamalla ulkovalaisin seinään. Etenkin liiketunnistimet ulkokäyttöön ovat erittäin suosittuja. Liiketunnistimen valo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuu, kun liike loppuu.


Etenkin tällainen ulkovalaistus omakotitalossa on todella hyödyllinen. Elämä helpottuu, kun valot syttyvät automaattisesti tullessasi kotiin vaikkapa kaupasta. Voit kantaa ostokset rauhassa ilman, että joudut hapuilemaan valokatkaisijaa. Melkoisen suosittu on myös valonheitin, joka on myös mahdollista saada anturilla tehokkaaseen valaistukseen. Ulkovalot aurinkokennolla hyödyntävät auringonvaloa.

 

Terassin tai parvekkeen valaistus


Terassi tai parveke saa uudenlaisen ilmeen, kun laitat terassivalon. Terassivalo tai parvekevalaistus piristävät terassin ilmettä. Etenkin erilaiset valoketjut, joita on mukava ihailla joko paikan päällä tai kodin lämmöstä käsin. 


Hyvä ja nykyaikainen valaistusratkaisu on asentaa LED-valot ulos. Se voi olla vaikkapa ulkovalo seinään. LED on tehokas ja samalla energiaa säästävä vaihtoehto. LED-valot sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön ja piha-alueiden valaistukseen.  Tutustu monipuoliseen ja laajaan valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i