Yövalot - Aigostar B.V. | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Yövalot - Aigostar B.V.

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Yövalot - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Yövalot laajasta valikoimastamme. Katso!


Yövalot valaisevat kulkureitin yöllä. Näin et törmäile seiniin, jos heräät vaikkapa vessareissulle yöaikaan. Yövalon toimintaperiaate on yksinkertainen: laita yövalo pistorasiaan. Lamppu syttyy, kun anturi havaitsee liikettä tai hämärän. Saatavilla on siis yövalo liiketunnistimella tai hämäräkytkimellä, myös LEDinä.


Tästä kategoriasta löydät yövalot. Olipa hankinnassa yövalo lapselle tai muu yövalo. Mieti, tarvitsetko yövalot, jotka palavat läpi yön? Vai riittävätkö yövalot liiketunnistimella? Yövalot liiketunnistimella syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuvat hetken kuluttua. Yövalo lastenhuoneeseen tuo turvaa perheen pienimmille ja siksi lasten yövalo on suosittu. Lasten yövalot voivat erottua muotoilultaan ja väreiltään. Kattoon heijastava yövalo syntyy esimerkiksi projektorista, joka voi luoda huoneeseen hetkessä vaikkapa kauniin tähtitaivaan.  


Voit myös valita LED-yövalot, esimerkiksi LED-yövalo liiketunnistimella. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säätävä. Kaikki nämä ovat erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia. Yövalo seinään valaisee makuuhuoneessa, portaikossa, lastenhuoneessa tai muussa tilassa, johon tarvitset yöllistä valoa. Tutustu valikoimaamme ja löydä yövalo lastenhuoneeseen, käytävään tai muuhun tilaan.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i