Älypolttimot - WiZ | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Älypolttimot - WiZ

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kattava valikoima älypolttimoita. Katso!


Älyvalaistus tarjoaa helppoa kodin valaistusta. Halusitpa sitten vaihtaa valon voimakkuutta, älylampun väriä, ohjelmoida sen eri käyttäjien mieltymysten mukaan tai ajastaa se tietyn aikataulun mukaan sekä paljon muuta. Jotkut asiakkaamme ovat kertoneet älyvalaistuksen eduksi myös sen, että se toimii hyvin myös lemmikkieläimille. Jos lemmikkisi pelkää pimeää ja olet illanvietossa, voit kytkeä valot päälle tai pois matkapuhelimesi kautta. Näin annat lemmikillesi valon tuomaa turvaa. 


Voit helposti ohjata älyvaloa kaukosäätimellä tai matkapuhelimellasi tai tabletilla eri sovellusten kautta. Mainitsemisen arvoisia ovat Tuya Smart, Ledvance Smart ja Zigbee, Philips Hue älyvaloille. Älyvalaistus on mahdollista saada nyt LED-tekniikalla. LED-älylamppu on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että LED-älyvalo kestää erittäin pitkään käytössä ja energiankulutus on minimaalista. 


Philips Hue älyvalaistus


Philipsin värisävyt tuottavat erittäin tasaista ja korkealaatuista valoa. Voit valita joko rentoutumis- tai kohdennusvalaistuksen. Voit myös asettaa herätysvalon. Valot tulevat lämpimissä ja viileissä väreissä. Philipsin voidaan myös ohjata Bluetoothin kautta tai käyttämällä Hue Bridge-laitetta, joka voi hallita jopa 50 valoa. Voit hallita niitä myös äänelläsi, kun ne on yhdistetty Amazon Echo tai Google Home-laitteeseen. 


Saatavilla on kattava valikoima, josta löydät erilaiset älypolttimot. Olipa haussa GU10-älylamppu, älylamppu E14 tai älylamppu E27. Tutustu valikoimaamme ja löydä kotiisi paras älykäs polttimo tai useampi!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.