Pika-antigeenitestit ja koronatesti kotona | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 3

Antigeenitestit

  • Myydyimmät
Pyydettyä sisältöä ei löydy

Kategorian kuvaus

Pika-antigeenitesti kotona


Antigeenitesti on pikatesti koronaviruksen testaamiseen. Testi otetaan nenänielusta mielellään heti oireiden alkaessa. Pika antigeenitesti soveltuu esimerkiksi henkilölle, joka haluaa varmistua, etteivät allergiaoireet ole koronaa. Tai olet kenties lähdössä jonnekin päin Suomea reissuun tai mahdollisesti iäkkäiden sukulaisten luokse ja haluat varmistaa, ettei sinulla ole koronaa. 


Pika antigeenitestit voivat tuoda mielenrauhaa, mutta eivät kuitenkaan korvaa terveydenhuollon virallista koronatestiä. Antigeenitesti korona on tarkoitettu täydentämään testaamista ja se on lisäväline, jotta mahdollinen koronavirus voidaan huomata mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. 


Korona antigeenitesti tunnistaa viruksen pintarakenteita eli antigeenejä ja näin pystyy kertomaan, onko sinulla koronavirusta. Se on nopea ja luotettava tapa tunnistaa tartunta, olipa sinulla oireita tai ei. Kotona tehtävä antigeenitesti sisältää tarvittavat välineet testin tekemiseen. Se on myös helppokäyttöinen. Antigeenitestit sopivat niin lapsille kuin aikuisille. Sinua saattavat kiinnostaa myös valikoimamme kasvomaskit ja hengityssuojaimet.

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.