Kekseliäät koristeet takaavat taianomaisen joulun | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kekseliäät koristeet takaavat taianomaisen joulun

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Aina koristeista seppeleisiin, köynnöksiin, kynttilöihin ja kynttilänjalkoihin. Tee kodistasi joulun ihmemaa, joka lumoaa kaikki vieraasi.

Joulu on aivan kulman takana. Jotta osaisit varautua joulun aikaan etukäteen, julkaisimme äskettäin artikkelin, jossa annamme lahjavinkkejä koko perheelle. Voit luoda todellisen joulun hengen kotiin paljon aikaisemmin, aina adventtipyhien alkaessa. Tähän tarkoitukseen olemassa monenlaisia jouluvaloja. Valomaniassa on tarjolla monipuolinen valikoima, ja siksi tutustumme koristeisiin, jotka ovat välttämättömiä joulutunnelman luomiseen.


Kodin koristelu

Kodinsisustustarjontamme on hyvin monipuolinen. Tähtien, lumiukkojen, porojen tai jopa lyhtyjen ystävät löytävät verkkokaupastamme varmasti jotain josta pitävät. Tietysti tarjolla on myös kynttilänjalkoja, koristepuita, seimikohtauksia ja hehkuvia koristeita. Hehkuvat koristeet on taustavalaistu LEDeillä, ja ne piristävät kotiasi runsaalla värivalikoimalla. Voit valita paristokäyttöisen tai verkkovirralla toimivan.

VINKKI: Haluatko yllättää läheisesi jo ennen adventtia? Sitten täydellinen ratkaisu on kaunis adventtikalenteri Brilagilta. Koriste-esine on valmistettu luonnonmateriaaleista, joten se sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Mitä aiot piilottaa 24 oven taakse? Se on täysin sinusta kiinni.



Koristeita kotipihalle

Jouluklassikko kuin lehdestä. Kukapa ei pitäisi talojen valaistujen julkisivujen katselusta kävelyllä? Joulu ei olisi mitään ilman jouluisia ulkoketjuja. Pidätkö valkoisista tai värikkäistä valoista, jotka vilkkuvat tai palavat jatkuvasti, löydät tämä tuotteet meiltä. Ja tarjolla laaja valikoima vaihtoehtoja, joiden pituus vaihtelee kolmesta aina kahteenkymmeneen metriin.

Voit myös luottaa siihen, että ne kaikki soveltuvat ulkokäyttöön, sillä niissä on parannettu suojaus vettä ja kiinteitä hiukkasia vastaan. Valikoimastamme löydät enimmäkseen LED-valoketjuja, jotka erottuvat alhaisella sähkönkulutuksellaan. Monet ketjut pärjäävät täysin ilman sähköä, koska ne ovat akkukäyttöisiä.  

VINKKI: LED Jouluinen valoverho ulkokäyttöön Brilagi tähdillä on peräti kolme metriä pitkä. Verhossa on 123 LEDiä, jotka lähettävät lämpimän valkoista väriä.


Seppeleet ja kranssit

Jouluseppele kiinnittää jouluisen huomion jo ulko-ovelta saakka. Tämän tärkeän joulukoristeen ja laajan valikoimamme avulla voit nauttia myös juhlallisesti katetusta pöydästä.

Valaistut kranssit löytävät paikkansa ovelta, ikkunalta, räystäistä tai kaiteissa. Joka tapauksessa ne tuovat esiin joulutunnelman jokaisessa ohikulkijassa.

VINKKI: LED-jouluseppele ulkokäyttöön sisältää 15 diodia ja se tarvitsee vain paristot. Täydellinen koriste ulko-ovellesi.


Kynttilät

Kuululla amerikkalaisella kynttiläyhtiöllä Yankee Candlella on yli viidenkymmenen vuoden perinteet. Voit sisustaa huoneen joka kulman yli 20 eri tuoksukynttilän valikoimalla, joita voit ostaa verkkokaupastamme.

VINKKI: Sulje silmäsi ja kuvittele jouluisin tuoksu. Kuvitteletko miedosti mausteista metsän aromia? Sitten Yankee Candle WOODLAND ei voi puuttua kokoelmastasi. Se palkitsee sinut jopa 30 tunnin palamisajalla. Tarjolla on myös rajallinen erä kanelin tuoksuista kynttilää.


Jouluiset kynttilänjalat

Jouluisten kynttilänjalkojen valikoima on valtava. Tarjolla on tuotteita yksinkertaisista kynttilänjaloista aina epätavallisiin muotoihin. Jouluisten kynttilänjalkojen käyttötapoja on monia, sillä ne sopivat täydellisesti joulupöytään tai ikkunaan, ja joitain tyyppejä voidaan käyttää myös ulkona.

Vinkki: EGLO-kynttilänjalka lisää joulun glamouria mihin tahansa huoneeseen. Valmistaudu lukemattomiin kysymyksiin lomavierailijoiltasi siitä, mistä olet ostanut tämän ihanan tuotteen.


Jouluaaton illallinen

Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat jouluaaton illallisen kattamiseen. Jos huomaat, ettei sinulla ole vielä kaikkea tarpeellista, tai jos haluat lisätä kokoelmaasi muutaman uuden kappaleen, inspiroidu ja hanki uudet lautaset tai ruokailuvälineet.

VINKKI: Ruokalautanen KATI kermankultaisessa väriyhdistelmässä on ihastuttava design-esine jouluaaton pöytään.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i