Loma-matkailu Valomanian kanssa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Loma-matkailu Valomanian kanssa

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Tutustu Valomanian tuotteisiin, jotka seuraavat sinua matkoillasi. Valaistuksesta, reppujen ja elektroniikan kautta, aina camping-varusteisiin asti.

Kesälomien ja lomien aika on niin lähellä, että voimme haistaa ilmassa aurinkovoiteen tai leirinuotion tuoksun. Ei ole mitään odotettavaa, yhtä kauneimmista vuodenajoista on valmistauduttava kunnolla. Siksi meillä on paljon hienoja vinkkejä matkoillesi, olipa kyseessä sitten aurinkoinen rannikko, korkeat vuoret tai luontoon vaellus kesäkuukausien aikana.


Valaistus joka askeleella  

Emme voi kuvitella yhtäkään vaeltajaa, jolla ei olisi "pakollisessa" varustuksessaan luotettavaa taskulamppua kompassin ja taskuveitsen lisäksi. Tällaisen löydät meiltä – ja sen suurimpiin etuihin kuuluu pitkä paloaika, jopa kuusi tuntia.

Kesäöiden universaali apuri on laadukas otsalamppu. Se, jonka esittelemme, sisältää jopa neljä valkoisen ja kaksi punaisen valon tilaa. Punaisen säteen etu on, että se ei häiritse silmien sopeutumista pimeään. Se parantaa perifeeristä näköä, jonka avulla näemme myös valaistun alueen ympäristön. Koska otsalamppu on varustettu suurikapasiteettisella 1 200 mAh akulla, se mahdollistaa jatkuvan valkoisen valon 4 tunnin ajan ja uskomattoman 20 tuntia punaisella valolla. Lataamiseen käytetään MicroUSB-järjestelmää, joten pärjäät matkapuhelimesi sovittimella.


Jokaiseen yölliseen kävelyyn tarvitset kannettavan lampun. Tämän tyylikkään lampun voit lisäksi käyttää myös pöytälamppuna sen yläosan irrotuksen ja ripustuksen jälkeen. Sen suurimpiin etuihin kuuluu myös korkea tasainen valaistustaso, joka ulottuu täydet 360 astetta. 


Toinen kannettava laturilamppu valikoimassamme on todella käytännöllinen kappale, jota arvostaa erityisesti ihosi. Hyönteispyydystä ja lamppua yhdistävä idea on nerokas, ja se takaa, että mikään ötökkä ei istu päällesi. Inhottavien vierailijoiden poistamiseen käytetään ultraviolettivaloa, joka houkuttelee hyönteiset lähelle ja sitten tuhoaa ne kosketuksella korkeajännitteiseen metalliverkkoon.


                


Outdoor-valaistuksen yleiskatsauksessamme ei voi puuttua vinkki urheilijoille. Erityisesti kesäkuukausina on keskityttävä omaan turvallisuuteen. Pyöräilijät eivät missään tapauksessa saisi lähteä poluille ilman takavaloa. Tämä, jonka suosittelemme, on varustettu neljällä valaistustilalla - täydestä valosta kolmeen vilkkumisvaihtoehtoon.

                                          


Reput ja matkatavarat

Mikään retki ei ole mahdollinen ilman pakkaamista. Olitpa sitten henkilö, joka valmistelee matkatavarat viikon etukäteen tai kuulut niihin, jotka heittävät kaiken tarvittavan reppuun viisi minuuttia ennen lähtöä, laadukas kantaja on tarpeen joka tapauksessa. Meiltä voit valita laajasta valikoimasta reppuja kaikenkokoisina ja muotoisina, samoin kuin muita matkatavaroita. Näitä ovat matka-, crossbody- tai naisten laukut, samoin kuin rullakot. Jotta voit olla varma myös lentokentällä, että otat mukaasi luotettavan kumppanin.

Retkeily ja ulkoilu

Jos olemme maininneet reppujen ja matkatavaroiden laajan valikoiman verkkokaupassamme, niin kampailutarvikkeiden osalta se pätee vähintään kaksinkertaisesti. Esimerkiksi: erikokoisia ja -muotoisia telttoja, retkituoleja, taskuveitsiä, matkatyynyjä, kannettavia minijääkaappeja, makuupusseja, tulen sytyttämissarjoja, riippumattoja... ja kolmen pisteen jälkeen voit lisätä lisää kymmeniä ja kymmeniä tuotteita tässä kategoriassa.

Elektroniikka matkoille

Nykyaika vaatii myös uusia tuotteita ja mukavuuksia, joita sinulla yksinkertaisesti täytyy olla matkustaessasi. Puhumme powerbankeista , joissa on langaton lataus tai matka-adaptereista. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että laitteidesi akku loppuu matkoillasi.

Kaikki taiteilijoille

Matkojen muistot säilyvät koko elämän ajan. Mutta kuka haluaisi säilyttää ne vain päässään, kun Světa svítidel -verkkokaupassa on saatavilla niin paljon tuotteita kaikille valokuvaamisen ja videoiden kuvaamisen ystäville? Voit valita toimintakameroista ulkona, kamerarepuista tai jalustoista kameroille, videokameroille ja älypuhelimille.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i