Kattovalaisimet, kristallivalaisimet & muut lamput kattoon | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Kattovalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima erilaisia kattovalaisimia. Katso ja ihastu!


Kattovalaistus on yksi kotisi tärkeimpiä valaistuksia. Suunnittele se huolella, jotta saat loihdittua kotiisi mieluisan valon ja tunnelman. Kiinnitä huomiota tilaan ja millaista valoa tarvitset juuri kyseisessä tilassa. Sinun tulee myös huomioida lumen (valontuotto) ja kelvin (valon väri). 


Kattovalaisin huoneeseen


Meiltä löytyy laaja valikoima kattovalaisimia, joista taatusti löytyy sinulle sopivin vaihtoehto. Mihin tilaan olet hankkimassa valaistusta? Onko haussa kattovalaisin makuuhuoneeseen? Silloin haluat varmasti kattovalaisimen, jota voi säätää tilanteen mukaan ja on silti tunnelmallinen. Himmennettävä kattovalaisin on tällöin hyvä idea. Musta kattovalaisin on muuten ollut hyvin suosittu. 


Vai onko haussa kattolamppu keittiöön? Keittiö on tila, jossa tarvitaan yleensä paljon valoa. Näin ruoanlaitto tai vaikka läksyjenteko onnistuvat paremmin. Toisaalta perheen yhteiseen ruokahetkeen voi sopia hämärämpi valaistus tunnelman luomiseksi. Sopiva kattovalaisin (keittiö) löytyy valikoimastamme. Kattolamppu keittiöön on suunniteltu nimenomaan keittiöön. Olohuoneen valaistus tuottaa monelle päänvaivaa, eikä ole helppoa valita juuri oikeanlainen kattovalaisin (olohuone). Onneksi meidän erittäin laajassa ja monipuolisessa valikoimassa on runsaasti valinnanvaraa. Jos olet uusimassa yksittäistä valaisinta, kannattaa pitää mielessä yhtenäisyys muiden valaisimien kanssa. Näin kokonaisuus on harmoninen, kun värit ja muoto ovat samaa maailmaa. 


Lastenhuoneen valaisin


Olemme ajatelleet myös perheen pienempiä. Lasten valaisimet on tehty nimenomaan lapsia ajatellen ja niissä on käytetty paljon mielikuvitusta ja värejä. Tästä kategoriasta löydät kaikki lastenhuoneen kattovalaisimet ja lasten kattokruunut, jotka loistavat upeilla väreillä. 


Kylpyhuonevalaistus


Kylpyhuoneen valaisin kattoon olla sellainen, joka on suunniteltu kylpyhuoneeseen. Kyseessä on kenties kodin haastavin tila valaistusta suunniteltaessa. Kylpyhuoneessa tarvitaan niin tunnelmavaloa kuin työskentelyvaloa. Toisaalta myös pinnat ovat heijastavia ja värimaailmakin tuo omat haasteensa. 


Design-kattovalaisimet


Valikoimastamme löydät myös upeat design-kattovalaisimet, kuten design-riippuvalaisin, huippusuosittu musta kattovalaisin tai musta kohdevalo. Näissä valaisimissa on nimenomaan ajateltu muotoilua ja miten saada siitä kaikki irti. Design-kattovalaisin tai design-riippuvalaisin on taatusti kotisi katseenvangitsija. Asiakkaamme haluavat tällaiset valaisimet yleensä olohuoneeseen tai ruokailusaliin. 


Myös vintage-valot ja rustiikkiset kattovalaisimet ovat muotoilultaan upeita. Valaisin voi oikeasti olla pala kotisi sisustusta. Yleensä näistä valoista ajatellaan, että ne sopivat vain kotiin, jonka sisustus on kuin menneiltä vuosikymmeniltä. Tämä on toki totta, mutta yhtä lailla vintage-valot tai rustiikkiset kattovalot voivat sopia modernimpaan kotiin. Kyse on vain taidosta yhdistää. Puiset kattovalaisimet ovat kauniita valaisimia ja sopivat moneen tilaan, vaikkapa skandinaaviseen kotiin tai maalaistaloon. Ne luovat viihtyisän ja tunnelmallisen ilmapiirin. 


LED-kattovalaisimet


LED-lamput ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja säästävät energiaa. Siksi ne ovat nykyisin niin suosittuja. Valikoimassamme on paljon erilaisia LED-valaisimia. Sieltä löytyy taatusti sopiva LED-kattovalaisin kotiisi. 


Valikoimastamme löydät kaikenlaiset valaisimet kattoon kuten kattovalaisimet, klassiset valaisimet, modernit valot ja paljon muuta. Hanki unelmiesi kattovalaisin jo tänään!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.