Keittiö ja ruokasali - Thoro | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Keittiö ja ruokasali - Thoro

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet
Pyydettyä sisältöä ei löydy

Kategorian kuvaus

Toteuta unelmiesi keittiön yleisvalaistus ja ruokasalin valaistus. Tutustu valikoimaamme!


Keittiö on kodin tärkeimpiä tiloja ja kodin sydän, joten keittiön valaistus kannattaa suunnitella huolella. 


Hyvä keittiön valaistus tuo toimivuutta ja turvallisuutta tilaan. Siinä on huomioitu valaistus kaikkiin tilanteisiin, ruoanlaitosta yhteiseen ruokailuun. Keittiön yleisvalaistus, työskentelyvalo ja tunnelmavalo luovat kokonaisuuden. Keittiön valaistus on siis monipuolinen ja sen suunnittelu on tärkeää.


Keittiövalaistus


Keittiön yleisvalaistukseen on monia vaihtoehtoja, kuten keittiökattovalaisin, riippuvalaisin tai vaikkapa ylellisempi kattokruunu keittiöön. Keittiökattovalo kruunaa ruokailuhetken. Valitessa ruokasalin valaisin, on hyvä muistaa himmennysmahdollisuus. Ruokailuhetkeen sopii tunnelmavalo, kun taas vaikkapa sanomalehden lukemiseen tarvitaan enemmän valoa. Keittiössä työskentelyä varten hyvä keittiön yleisvalaistus on tärkeää ja keittiökattolamput tulee valita huolella. Keittiökattovalaisin LED on suosittu, sillä LED tuo energiasäästöä ollen samalla tehokas valonlähde. Keittiökattovalaisin design tuo kotisi keittiöön modernia tyylikkyyttä. Myös keittiövälitilan valaistus on tärkeä. Siihen valitaan työskentelyvalo suuremmalla valovoimakkuudella, jotta näet työskennellä hyvin ja turvallisesti. Yleensäkin koko tilan materiaalit on otettava huomioon keittiön valaistussuunnittelussa, sillä ne voivat vaikuttaa valaistukseen. 


Keittiökaappien LED-valot ovat käteviä ja energiaa säästäviä ja ne on suunniteltu niin, että ne mahtuvat jopa ahtaisiin ja pieniin tiloihin. Myös LED-nauha on nykyisin huippusuosittu keittiökaappien valaistus, koska se on tyylikäs ja monipuolinen. LED-nauhaa voi käyttää eri tavoilla. Asentamalla LED-nauhaa keittiökaappien päälle, syntyy keittiöön epäsuora valaistus. Epäsuorassa valaistuksessa valo heijastetaan muun pinnan kautta, jolloin se ei häikäise. LED-nauha onkin ideaali keittiökaappien valaistus. Se antaa tilaan pehmeän ja häikäisemättömän valon. Olipa mielessäsi keittiövalaisin kattoon, keittiön kattovalaistus tai keittiövälitilan valaistus, tutustu valikoimaamme. Sieltä löytyvät parhaimmat valaistusvaihtoehdot ja runsaasti keittiön valaistusideoita!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i