Lamput ja pienet lamput - Paulmann | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Lamput ja pienet lamput - Paulmann

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Erilaiset lastenhuoneen lamput ja pienet lamput. Katso!


Lastenhuoneen lamput ja pienet lamput ovat osa toimivaa lastenhuoneen valaistusta. Lasten pöytävalaisin, yölamppu tai muu pieni valaisin ei ole vain valonlähde. Huoneen sisustus voi parhaimmillaan täydentyä sen avulla. Monesti valaistus vaikuttaa myös mielialaan. Lastenhuoneen valaistus luo tunnelmaa sekä valaisee leikit ja läksyjen teon. 


Kaikki valikoimamme lastenhuoneen valaisimet ja lamput on suunniteltu nimenomaan lapsille turvallisuus huomioiden. Niissä on käytetty mielikuvitusta ja värejä, jotka ilostuttavat ja luovat tunnelmaa. Myös rakastetut Disney-hahmot ovat löytäneet tiensä lamppuihin.


Lastenhuoneen lamppu


Lasten pöytävalaisin laitetaan yleensä kirjoituspöydälle tai kiinnitetään klipsillä, jos kyseessä on pöytälamppu klipsillä. Tällainen pieni pöytävalaisin on hyvä vaihtoehto pieniin tiloihin ja kun halutaan vapauttaa tilaa pöydältä. Lasten pöytälamppu antaa työskentelyvaloa vaikkapa läksyjen tekoon. Toisaalta pöytälamppu voi olla tunnelmallinen valaisin, joka auttaa rentoutumaan ennen nukkumaan menoa. 


Lisäksi on olemassa yövaloja, jotka valaisevat koko yön tai valaisevat vain havaitessaan liikettä. Yövalo lapselle luo pehmeän valon, joka vähentää pimeän pelkoa, tuo turvallisuuden tuntua ja sen avulla vältetään myös pimeässä törmäilyä. Lapsen yövalo laitetaan seinään pistorasiaan. Yölamppu lapselle voi olla myös hauska eläinhahmo. Saatavilla on myös moderni koristelamppu, esimerkiksi projektori, joka luo kattoon tunnelmallisen tähtitaivaan. Valikoimastamme löytyy varmasti visioosi sopiva lasten pöytävalaisin, yöpöydän valaisin tai muu pieni lamppu!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i