LED-valot & LED-nauhat, tarvikkeet alennuksessa | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

LED-valot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Hanki LED-valot ja LED-nauhat edullisesti tarjoushintaan!


Mikä tekee LED-valoista niin suosittuja? LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja säästävät energiaa. Ne kestävät käytössä tuhansia tunteja, jopa kolme kertaa enemmän kuin energiansäästölamppu. 


LED-valojen energiatehokkuus on huippuluokkaa, jopa 90 %. Se tarkoittaa sitä, että tuon verran energiaa menee valoon, eikä valu hukkaan. Lamput eivät myöskään sisällä myrkyllisiä kemikaaleja tai elohopeaa ja ne voidaan kierrättää. LED-lamput ovat ympäristöystävällinen valinta. LED-teknologia on nykyisin niin kehittynyttä, että saatavilla on laaja valikoima erilaisia LED-valoja. Meiltä löydät LED-valot tarjoushintaan. Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät varmasti makuusi ja visioosi sopivat LED-valot edullisesti.


LED-valonauha


LED-nauhat ovat erittäin tyylikkäitä ja monikäyttöisiä. Niiden valo on tunnelmallinen, epäsuora valaistus, joka ei häikäise. Kunhan muistat asennusvaiheessa huolehtia siitä, että valo ei häikäise suoraan tai pintojen kautta. 


LED-valonauhat voidaan asentaa jopa ahtaisiin paikkoihin ja toimivat koristevaloina. Laita tällaiset LED-valot autoon tai kiinnitä LED-valot kaiteeseen, jossa ne valaisevat tunnelmallisesti. Terassin valaistus antaa paljon mahdollisuuksia. Valonauha sopii myös keittiöön. Laita LED-valot keittiöön välitilan työvaloksi. Näin saat LED-työvalot. Olemme jakaneet LED-valonauhat seuraavanlaisesti: LED-nauhat RGB, liimattavat LED-nauhat, LED-nauhat 12V, LED-nauhat 24V, LED-nauhat 230V. Meiltä löydät myös LED-nauhojen lisävarusteet


LED-työvalot


Työskentelyvalo auttaa tekemään tarkkuutta vaativat työt ja lukemaan. Esimerkiksi LED-pöytälamput antavat tällaisen valon. Värilämpötilan olisi hyvä olla valkoista 3000–4000 K, joka auttaa pitämään myös vireystilaa yllä. Pöytävalaisin klipsillä vapauttaa tilaa pöydällä. Myös lampun säätömahdollisuuksiin on hyvä kiinnittää huomiota. 


Tietenkään LED-valaistus ei rajoitu vain sisätiloihin, vaan saatavilla ovat myös LED-valot ulkokäyttöön. LED-valot kaiteeseen luovat kauniin tunnelman terassillesi. Saatavilla on myös valikoima LED-valot anturilla. Anturi reagoi valoon tai liikkeeseen. Sisällä LED-valot anturilla kannattaa sijoittaa esimerkiksi portaikkoon tai muuhun tilaan, jossa ei viivytä pitkään. LED-yövalot valaisevat pehmeästi ja näyttävät valoa käytävässä, jos heräät yllättäen yöllä. 


LED-valot kattoon ja kylpyhuoneen LED-valo


Spottivalo valaisee juuri sinne, minne haluat. Siksi LED-spottivalo on niin suosittu. Se asennetaan yleensä kattoon. Myös upotettavat LED-valot, LED-kattovalaisimet ja LED-kattokruunut antavat tyylikkään yleisvalaistuksen tilaan. Se, millaiseen valaistukseen päädyt, riippuu täysin maustasi.


Kylpyhuoneeseen kannattaa valita LED-valaisin, joka on suunniteltu nimenomaan kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen LED-valaisimet löydät täältä. Hanki LED-valo, LED-nauha ja tarvikkeet edullisesti tarjoushintaan!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.