Liiketunnistinvalot & anturivalot ALE | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Valot anturilla

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Valot anturilla - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Valaisimet liiketunnistimella ulos ja muut anturivalot. Katso tarjoukset!


Koska liiketunnistinvalot ovat saaneet suuren suosion, olemme laittaneet tarjoukseen anturivalot ja liiketunnistinvalot sekä lisävarusteet (kulmapidikkeet). 


Jos harkitset anturivalojen hankkimista, nyt on juuri oikea aika tehdä se. Hyödyntämällä erikoistarjouksemme, saat oman anturivalon tai liiketunnistinvalon alhaisempaan hintaan kuin tavallisesti. Myynnissä olevat valot on jaettu kahteen luokkaan: anturivalot ja liikeanturit


Ulkovalot liiketunnistimella


Ulkovalaisin liiketunnistimella luo turvallisuuden tunnetta ja näyttää kulkureitin, kun saavut pimeässä kotiin. Mikä parasta, valaisin liiketunnistimella ulkokäyttöön syttyy itsestään havaitessaan liikettä, jolloin sinun ei tarvitse vaivautua etsimään valokatkaisijaa. Valo myös sammuu itsestään, kun ei enää havaitse liikettä. Ei siis ihme, että liiketunnistinvalot ulos ovat saaneet niin suuren suosion. Sijoita valo liiketunnistimella ulkokäyttöön kulkureitille tai tilaan, jossa ei yleensä viivytä kovin pitkään. 


Liiketunnistinvalot sisälle


Liiketunnistinvalojen käyttö ei rajoitu pelkästään ulos, vaan myös sisällä on mahdollista käyttää tämäntyyppistä valaistusta. Liiketunnistinvalot sisälle sopivat erinomaisesti esimerkiksi portaikkoon tai käytävään. Kyseessä voi olla kattovalaisin tai seinävalaisin. 


Hankkiessasi uudet anturivalot tai liikeanturit, sinua varmasti kiinnostavat LED-valot liiketunnistimella. LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja säästävät energiaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja ei tarvitse vaihtaa usein ja kukkarosi kiittää, kun sähköä ei kulu niin paljon. LED liiketunnistimella toimii myös yövalona sisällä. Valikoimastamme löydät erilaisia yövaloja.


Anturivalot ja liikeanturit

 

Anturivalot havaitsevat, jotka havaitsevat liikkuvan kohteen lämpöaallot. Liikeantureilla on puolestaan näkökenttä ja kun se rikkoutuu, valot syttyvät automaattisesti. Jotta tämän tyyppinen valaistus olisi mahdollisimman tehokasta, suosittelemme asentamaan valot johtaville kulkureiteille. 


Et ehkä ole aikaisemmin harkinnut liiketunnistinvaloa, jos sinulla on koira tai muu lemmikki tai tiellä on paljon liikennettä, jolloin valot syttyisivät jatkuvasti turhaan. Tällaisissa tapauksissa voit suunnata anturin haluamallasi tavalla ja asentaa sen etäisyysasetukset välttääksesi valojen tarpeettoman syttymisen. Hyödynnä hämmästyttävät tarjouksemme ja hanki oma ulkovalaisin liiketunnistimella tai valaisin liiketunnistimella sisäkäyttöön!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.