Kylpyhuone - Emithor | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Kylpyhuone - Emithor

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kylpyhuoneen valaistukseen on paljon vaihtoehtoja. Tutustu ja luo unelmiesi kylpyhuone!


Kylpyhuoneen valaistus tulee suunnitella alusta asti. Tämä tila on koko perheen käytössä. Siellä ei vain peseydytä, vaan se on tila, joka mahdollistaa myös rentoutumisen. Siksi myös valaistukselta vaaditaan paljon.


Pesutilojen valaistuksessa otetaan huomioon kylpyhuoneen koko, materiaalit ja värit. Et halua vaalean kylpyhuoneen yhtäkkiä loistavan kellertävänä vain vääränlaisen valaistuksen takia! Tummat pinnat vaativat taasen tehokkaamman valon. Pesutilojen valaistus on aina asteen verran haastavampi myös häikäisevien pintojen takia, jotka on otettava suunnittelussa huomioon. Sauna on monelle rentoutumispaikka, joten saunan valaistus on yleensä tunnelmallinen.


Kylpyhuoneen valaistus


Hyvä kylpyhuoneen yleisvalaistus saadaan sijoittamalla kylpyhuonevalaisin kattoon ja lisäksi peilivalo. Tämä on varmasti se perinteisin ratkaisu. Lopulliseen valaisimien määrään vaikuttaa tilan koko. 


Kylpyhuoneen peilin läheisyyteen tarvitaan tehokkaampi valo. Näin tarkkuutta vaativat toimet, kuten parranajo tai meikkaus, onnistuvat paremmin. Kylpyhuoneen peilivalaistus voidaan toteuttaa eri tavoilla kuten asentamalla peilivalot tai vesitiivis LED-nauha kylpyhuoneeseen. LED-nauha on kätevä myös silloin jos halutaan erillinen peilikaapin valo. Nykyisin yhä useampi valitsee kylpyhuoneen LED-valot. Ne säästävät energiaa, mutta ovat samalla tehokkaat. Kylpyhuoneeseen kannattaa valita kostean tilan valaisimet. Valikoimastamme löydät kylpyhuoneen valaisimet

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i